AKTUELNO

Portal Pink.rs došao je u posed izveštaja lekara o Jeleninom zdravstvenom stanju.

Jelena Golubović morala je za Božić da napusti rijaliti koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga''. Jelena dugi niz godina ima problem sa glasnim žicama, a zbog terapija i ozbiljne operacije koja je očekuje sada strahuje za sebe.

Foto: RTV Pink

Ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa Jelenom koja je otkrila da je neizvesno šta će sa njom biti nakon operacije, ali se nada najboljem ishodu, kao i da će se brzo oporaviti i vratiti u rijaliti ''Zadruga'' po treću krunu!

PROČITAJTE JOŠ: SOČNI DETALJI ŽIVOTA STJUARDESE: Evo na šta je Kija Kockar trošila NAJVIŠE NOVCA!

Foto: Printscreen Youtube

Naravno da se sam uplašena zbog operacije, ali se nadam najboljem ishodu. Moraću da prođem kroz terapije prvo, a onda sledi i ta operacija. Lekari kažu da je stanje veoma ozbiljno i da nisu sigurni kakav će biti ishod operacije. Dugo se borim sa tim problemom, a sada je upala veoma ozbiljna. Moraću da se pridržavam saveta lekara, da ne pričam mnogo i da se maksimalno štedim - ispričala je Jelena Golubović za Pink.rs i dodala:

Foto: RTV Pink

- Pijem konjsku doze lekova od čak devet tableta da bi se sprečilo gušenje i padanje u nesvest. Sa takvom dijangnozom se leži u bolnici, ali ja sam skupila hrabrost da nastavim dalje i da ne čekam operaciju u bolničkoj postelji - kaže rediteljka, a mi smo došli u posed izveštaja Jeleninog lekara o njenom zdravstvenom stanju koji to i potvrđuje!

Foto: Pink.rs

Ipak, Jelena je optimistična, a kako kaže, planira da se, kada sve prođe, vrati u ''Zadrugu'' po treću krunu!

- Nadam se da će sve brzo proći jer planiram da se vratim u ''Zadrugu'' po treću krunu. Neću dopustiti nekim tamo nebitnjakovićima da dođu do pobede, a da ja ostanem praznih ruku - rekla je Jelena za naš portal na kraju razgovora.

Autor: Pink.rs

#Jelena Golubović

#Rijaliti Zadruga

'