AKTUELNO

Portal Pink.rs došao je u posed prepiske.

Nemanja Vujičić, reporter "Premijera - Vikend specijala" posetio je danas Savu i Seada Džehverovića, članove porodice Teodore i Gordane Džehverović, učesnica "Zadruge", u njihovom stanu u Zemunu.

Foto: TvPink Printscreen

Na ekranu se prvo pojavio biznismen Ćazim Osmani, ali se zapravo radilo o njegovoj fotografiji, koju je Savo odmah pocepao pred kamerama.

- Nema od Ćazima ništa, ljudi, šta vam je! Postoji samo Anđelo i niko više, sada i uvek - rekao je Sava.

Foto: TvPink Printscreen

Taj trenutak možete pogledati u donjem snimku od pred sam kraj, od 1:09.

Neposredno posle toga Sava je na Instagramu dobio poruke uznemirujućeg sadržaja od Doris Pranjić, Ćazimove devojke, koja je gledala "Premijeru", pa je odmah morala da reaguje.

Foto: Instagram

- Čiju ti sliku cepaš, klošarčino jedna! Usrana! Pederska! E sad ćeš da upoznaš Ćazima Osmanija! Pederčino jedna. Ti ćeš da ga uzimaš u usta, šljamu jedan od čoveka. Sad ćeš da vidiš! - napisala mu je ona.

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ: POSLALA GA JE KOD NJENOG OCA: Goca Džehverović ISPRIČALA kako je savetovala sina da postupi u vezi sa maloletnom devojkom! (VIDEO)

Savu su ove poruke veoma uznemirile, jer ne zna da li je Doris ozbiljna ili samo želi da ga zaplaši, pa ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati ova situacija.

Pink.rs

#Doris Pranjić

#Sava Džehverović

#Teodora Džehverović

#Ćazim Osmani

'