AKTUELNO

Nije joj lako!

Starleta Nataša Šavija stigla je u Osnovno tužilaštvo u Rumi u kom je saslušana kao oštećena u istrazi koja se vodi protiv Stefana Karića.

Šavija je u tužilaštvu ispriča šta se dogodilo kobne večeri, ali odgovorila na pitanje da li se pridružuje njegovom krivičnom gonjenju.

Kako je rekla pošto je izašla iz tužilaštva, Stefanu je zasmetao njen duboki šlic na haljini, i nikakvog konflikta od ranije nije bilo između njih dvoje.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nemam bolove trenutno. Oko mi je povređeno, čeka me još jedna operacija. Da bi bilo funkcionalno oko, trebaće i plastična operacija, rekla je Šavija.
Bio je tako težak prelom da nije moglo da se uradi sa jednom operacijom. Posle mesec dana, oko mi je još modro i spušten kapak. Nadam se da ću biti bolje i da ću psihički biti bolje, rekla je Šavija, kojoj su najveća podrška roditelji.

Foto: pink.rs, Instagram Printscreen

On je za doživotnu da dobije. Nije me ubio odmah, a realno je mogao da me ubije. Nemam reči. Ako ne bude optužen, ja ću ovim da se bavim doživotno. Da neko tako nešto uradi, da mi ovako slomi jagodičnu kost, rekla je Nataša.

Autor: Pink.rs