AKTUELNO

Anitini najbliži šokirani njenim ponašanjem!

Anita Stanojlović ne prestaje da intrigira javnost zbog svoje gej afere sa Jovanom Tomić- Matorom. Tim povodom smo kontaktirali njenu drugaricu koja je zahtevala da njen identitet ostane anoniman.

Da li je Anita imala i ranije afiniteta prema ženama?

Neeeee! Baš nikad, nikad ni u šali nismo o tome pričale.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Da li te Anitina veza sa istim polom iznenadila?

Jeste! Nije samo mene, iznenadilo je i njenu majku i celo društvo što je zna i što smo izlazili svi zajedno. Moram i nju da pitam šta je njoj bilo u glavi u tom trenutku i koja se promena njoj desila.

Da li si zadovoljna njenim učešćem, kako ti, tako i njena mama?

Sa njom nisam u kontaktu, ali smo se čule pre 2 meseca, ona je bila baš vidno potrešena. Nije bila zadovoljna, ali nisam sa njom u kontaktu da bih znala nešto više. Ja i Anita se jesmo družile, ali 20 dana pre nego što je ušla nismo bile baš nešto najbolje. Koliko sam mogla da ispratim da se sad malo opametila, bitno je da je svesna svega toga, videćemo.

Foto: TV Pink Printscreen/Pink.rs

Misliš li da jednoj majci priliči takvo ponašanje?

Što se toga tiče ne opravdavam je ni u jednom smislu. Da ona nema sina, sve bi to imalo manju težinu. Ona kad je ušla unutra, ona je svaku odgovornost sa sebe bacila. Ona je boravak tamo shvatila kao odmor. Ništa lepo nemam da kažem! Mlada je i rodila, sve to što je trebalo da preživi, tu je ostala..

Kakvo je tvoje mišljenje o Matoroj?

Ona se devojka davno izjasnila šta je. Ona je sa jedne strane bila korektna. Matora je u jednom trenutku rekla i njoj i van nje šta misli, a i nije je zavlačila ni u jednom smislu.

Autor: A.A.