AKTUELNO

Publika će ponovo imati prilike da ga čuje u baražu.

Peti takmičar koji je nastupao na ružičastoj sceni je Luka Najdanović iz Velike Plane. Dvanaestogodišnji Luka otpevao je "Dođi", hit grupe "Parni valjak". On će se sa tri glasa naći u baražnom delu emisije i otpevati još jednu pesmu.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Jaoj ja ne volim, ti imaš tako umilni pogled, a onda ja moram da kažem da je bilo jako tanko, jako neubedljivo. Samo mi se ne sviđa, eto. Ja znam da sam ja brutalan i da preterujem. Ovo večeras nije bilo to, hajde da vidimo u baražu šta ćeš da nam pokažeš, samo se opusti - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Kada kažemo "tanko", mislimo da je bilo monotono. Nije bilo tanko u smislu tonova, ti lepo pevaš, imaš sluha. Ali toliko se klatilo i bilo beživotno, nije imalo nikakve dinamike. Moraš malo više da se uživiš - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

- Rekli su ti sve, da te ja ne "peglam" više. Sve u svemu, ima puno elemenata za dobro pevanje, samo usvoji ovo što su rekli Leontina i Milan. Vrlo je važno preko ukrasa da ne pređeš ofrlje, svaku melodiju da ispratiš. Mislim da ćeš biti okej, samo moraš malo više da vežbaš - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#emisija

'