AKTUELNO

Užareni asfalt i bučno okruženje odavno više ne privlači "Loto devojku" te je stoga odlučila da sebi skroji oazu mira na imanju koje je dobila u nasleđe od roditelja.

Dom Suzane Mančić u Velikoj Moštanici sve je što je oduvek sanjala, a kroz svoj prepoznatljiv osmeh ume da naglasi kako njenoj tek sagrađenoj kući na selu, nije ravna čak ni ona koju poseduje njen suprug Simeon Ocomokos na moru u Grčkoj.

Naime, ona je objavila niz fotografija sa velelepnog imanja i zapravo pokazala svima u kakvom raju uživa.

Prilikom uređenja voditeljka je najviše pažnje posvetila dvorištu, pa je u njemu posađeno raznovrsno cveće, ukrasno grmlje, ali i lekovito bilje.

Jutra su još uvek sveža, treba uživati u ranom ustajanju, udahnuti miris šume i sačekati dobre vesti. Sigurno će ih biti…Želim vam lep i ugodan dan - napisala je Suzana jednom prilikom, dok je provodila vreme u vikendici.

Podsetimo, Suzana Mančić dosta vodi računa o svom izgledu, a nedavno se odlučila da zategne ruke.

- Iskreno da vam kažem, ja ne volim da vežbam, niti idem u teretane. Volim tretmane koje oblikuju telo i volim mnogo toga da isprobam. Evo danas sam radila zatezanje ruku, jer problem je kada obučete neku haljinu ili majicu koja otkriva ruke, a one budu opuštene, odmah počnu kritike jer navikla sam ljude da budem uvek u top formi i zato ne bežim od tretmana da i dalje budem dobra cica maca - kroz smeh je rekla Suzana.

Autor: N.Ž.