AKTUELNO

I dalje negativna tenzija između njih.

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković nikako ne mogu da se nađu na istoj talasnoj liniji, stalno neke nerazmirice, prebacivanja. Čini se da je Matora ustala na levu nogu, pa je došlo do svađe sa njenom simpatijom, a njih dve su se čak i ušle u manji fizički okršaj.

Foto: Printscreen Youtube

Hoću da sve rešim da se ljudi ne slade. Hoću da popričam sa tobom, a ti si ta koja mene gura. To tvoje ponašanje, to možeš da radiš, ali napolju kad smo same, ne ovde u rijalitiju. To je razlika između tebe i mene, što tebe boli ku*ac, što si ti samoživa, što gledaš samo sebe, mene osuđuješ šta ja radim - bila je potištena Matora.

Foto: Printscreen Youtube

Jovana je u nekolko navrata spomenula da je plavušino ponašanje povređuje, samim tim što ona nedorečena po pitanju njihovog odnosa, a sad je još i doživela poniženje od njoj drage osobe.

Plašila sam se uvek ovoga. Ti nećeš da shvatiš da meni neke stvari smetaju i kad se posvađamo ti si moj ceo svet, ti si osoba koju ja volim, ti si moj jebeni prijatelj i kad mi je teško. A ti si osoba koja se posvađa sa mnom, koju boli ku*ac, koja misli nema veze, i šta sad posvađala sam se sa Jovanom to nije razlog, ja ću ovo... koja ne rešava problem i meni bude krivo kad te oteram u ku*rac, a tebi ne bude krivo - prebacivala joj je Matora.

Foto: Printscreen Youtube

Sanja nije bila saglasna sa onim što joj je Matora prebacivala i smatra da se njihov odnos pogoršao samo zbog Tomićkine nervoze i kratko prokomentarisala da ne želi da ulazi u konflikte sa njom.

Pročitajte još: SLOBODAN ĐOGANI: Sin jedinac menja prezime, snajka ne želi da se preziva Radanović! (VIDEO)

Autor: Pink.rs

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Zadruga - RTV Pink

'