AKTUELNO

Prenela joj radosne vesti.

Povodom novogodišnjih praznika zadrugari su posle tri meseca imali prvi put priliku da vide svoje najmilije. Kako su jutros dobili poklone od svojih porodica, sada je usledilo još jedno iznenađenje.

Naime, Kristina Kockar je prva od ukućana rijalitija "Zadruga" koja je ugledala svoju majku na vratima ovog velelepnog zdanja. Ono što je interesantno je da se ona nije pozdravila sa svojim zetom Slobom Radanovićem, već je on prišao njoj, a za njim i njegova devojka Luna Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

- E, ćao. Dobro sam, odlično. Trebalo je niži da budeš da te gledam u oči - našalila se ona, ali nije dobila odgovor na to.

Majka je bila vidno raspoložena dok je razgovarala sa svojom ćerkom. Prenela joj je pozdrave od njenog dečka Andrijre, kao i da mu ona jako nedostaje, što je Kiju veoma obradovalo.

Foto: TV Pink Printscreen

I pored dobro poznate situacije koja vlada u ljubavnom trouglu Sloba, Luna i Kija, Kristinina majka je imala samo da poruči da se sve to sa razlogom dešava i da im ništa ne zamera, ali je i dodala da bi bilo poželjno da se Slobina devojka i supruga manje druže.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: NOVOGODIŠNJA ATMOSFERA U DOMU PORODICE RELJIĆ! Sarini mama i brat: NEDOSTAJE NAM i želimo joj da bude srećna! (FOTO)

Kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'