AKTUELNO

Jednom prilikom, inače, pevačica je govorila o svom odnosu sa ćerkom i istakla da je ponosna na to u kakvu osobu raste.

Ćerka Goce Tržan nikada nije želela preterano eksponiranje u javnosti. Preslatka šesnaestogodišnjakinja živi poput njenih vršnjaka i izbegava medijsku pažnju, a retke su situacije da se u javnosti sa mamom pojavi na nekom događaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Upravo zato, javnost je zainteresovana za život koji vodi ova srednjoškolka, a popularna mama ponekad svoje pratioce na društvenim mrežama obraduje Leninim fotografijama i snimcima koje mahom nailaze na oduševljenje njenih pratioca.

Ovim putem i sada smo se uverili u kakvu lepoticu ona izrasta i da veoma podseća na mamu iz mlađih dana, a takođe i to kakav odnos ćerka Goce Tržan i pevačica neguju.

Foto: Društvene mreže

Snimci koji su osvanuli na Tik-Tok platformi prvenstveno nasmejali su fanove koji su složni u mišljenju da je pored lepote Lena od mame nasledila i duhovitu crtu, a ono što je posebno privuklo pažnju jeste način i ton kojim se jedna drugoj obraćaju.

Sa svojom majkom Lena je izgradila, reklo bi se, veoma iskren, prvenstveno prijateljski odnos, a budući da pevačica ističe da je razgovor ključ vaspitanja i odnosa sa naslednicom, ne čudi što tinejdžerka, koja po svemu sudeći ima izgrađen stav, ali i buntovnu prirodu, ima slobodu da sa pevačicom razgovara kao sa drugaricom.

I ako do nekih nesuglasica dođe, pevačica sa naslednicom na kraju svaki problem razgovorom reši, a primetno je i da je Lena sa Gocinim izabranikom Rašom na sjajnoj relaciji i da se on trudi da na neki način zameni očinsku figuru, koju se pevačica oduvek trudila da Leni nadomesti.

Foto: Društvene mreže

Jednom prilikom, inače, pevačica je govorila o svom odnosu sa ćerkom i istakla da je ponosna na to u kakvu osobu raste.

- Upisali smo se u srednju školu, ja joj se nisam mnogo mešala ni u osnovnu školu. Stalno pitam 'Na koju foru si ti imala 90 bodova od 100, a nisi pipnula ništa', ona je u fazonu 'E, nemoj da me maltretiraš, pusti me'.I odlična je u školi, sve naše zahteve je ispunila, nemam nikakav argument da joj oponiram, tako da hvala Bogu ona razume da je to važna stavka u životu, naročito za žene, obrazovanje je strašno važno - otkrila je Goca u emisiji "Premijera".

Autor: N. Ž.