AKTUELNO

Hit!

Voditeljka Ivana Šopić je u novom izdanju emisije "Narod pita" ugostila Sanju Grujić i Miljana Vračevića. Pozivom se uključio Novica.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljan mi je jako inteligentan, ali toliko se "isprofanisao" što se kaže u Sarajevu. Toliko puta je ispao glup i nedorečen. Do kraja ništa nisi izneo, zamerio si se Donjem domu, svađao se sa ženama, a uopšte nisi loš čovek. Uvek sam se plašio da ne napraviš karambol - rekao je gledalac.
Smatrate da ima kratak fitilj - rekla je voditeljka.
Ma kakvi, uvek je na ivici žileta - rekao je gledalac.
Slažem se - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Uleteo si u jako veliku filozofiju. Ja podržavam i Miću. Miljanova najveća greška je što se prvih dana posvađao sa doktorom Mićom - rekao je gledalac.
Kad sam se ja svađao sa Mićom. Koji je on specijalista, koja mu je uža specijalnost? Koji deo tela da me zaboli da odem da me pogleda - rekao je Miljan.
On je elokventan, načitan, zna istoriju, sve. Da si ga prihvatio kao starijeg bio bi i ti među prvih četiri - rekao je gledalac.
Ja da sam mogao da prihvatam kontra stavove od mojih ja bih davno živeo na drugoj destinaciji, vozio drugi auto i bavio se drugim poslom. Ne bih se složio sa Vama, ne mogu prihvatiti ono sa čime se ne slažem. Recite mi kako je doktor promašio ljubav za koju je rekao da je najveća na svetu - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta si se upalio? Miljan je dobar čovek, nije uopšte loš, nego je namazan i nije rekao šta je mislio - rekao je gledalac.
Ma ja Vas ne pitam to, kako je doktor promašio dijagnzu - rekao je Miljan.
Jako me nervira što je Sanja impulsivna i kad se zaljubi nije to samo njena ljubav, ona je jako ljubomorna, srčana, a prelepo dete. Je l' si radila neku korekciju? - pitao je gledalac
Nisam, vadiću usne na zimu - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako nekoga voliš nemoj da ga zakopavaš - rekao je gledalac.
Složila bih se i da Mića jeste doktor rijalitija jer koliko pacijenata skupi u toku sezone to niko ne može - rekla je Sanja.
On je bio jedna ozbiljna duševna klinika - rekao je Miljan.
Mića je i pas i čovek, on nema dlake n jeziku. On nije loš čovek - rekao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.