AKTUELNO

Muzička zvezda je u ekskluzivnom intervjuu za "Premijeru" otkrila detalje iz svog porodičnog života.

Popularna pevačica Seka Aleksić juče je usrećila one kojima je pomoć najpotrebnija - naime, pošto je njen sin Jakov dobio nebrojano mnogo poklona, Seka je odlučila da deo njih pokloni svojim sugrađankama, majkama iz Stare Pazove koje su u nezavidnoj finansijskoj situaciji.

Foto: Privatna arhiva

Njen human gest svojim kamerama zabeležila je i ekipa emisije "Premijera" kojoj je pevačica otkrila šta se to sada promenilo otkako je prošlo dva meseca od rođenja Jakova.

On guče (smeh). Smeje se više, sada već reaguje i na ljude kad mu nešto pričaju, pa kada mu nešto nežno i lepo kažu on se nasmeje

Foto: Printscreen

Brižna majka trudi se i da svojim raskošnim glasom ulepša Jakovu svaki trenutak, a svoj dobro poznat repertoar zamenila je dečjim pesmicama.

Pevam ono što znam, a one koje nisam znala cele naučila sam uz pomoć Jutjuba, da ne ponavljam jednu strofu non-stop - iskrena je bila nasmejana pevačica.

Šta je Seka još otkrila o svojoj humanitarnoj akciji, sinu Jakovu, kao i razloge zbog kojih nije mogla da prisustvuje svadbi Viktora Troickog pogledajte u novom izdanju najpopularnije emisije o poznatima:

Autor: D. Tanasijević

#Jakov

#Seka Aleksić

#Stara Pazova

#pevačica

'