AKTUELNO

"Elita", novi, produkcijski najzahtevniji rijaliti šou Pink televizije, s emitovanjem kreće 3. septembra u 21 sat, a do sada je obelodanjeno da se, između ostalih, na spisku odabranih učesnika nalazi i kontroverzna "kuma nacionale" Milena Kačavenda!

Verni gledaoci Pinka i fanovi rijalitija jedva čekaju Milenin ulazak, ne bi li saznali i drugu stranu priče o prijateljstvu, a potom i svađi sa Anom Ćurčić, koju je zastupala i u medijima branila tokom njenog učešća u "Zadruzi 6", nakon čega je "pukla tikva". Medijski rat i uzajamno raskrinkavanje nastavljeno je napolju, a Milena će, po svemu sudeći, neke nove stvari, između ostalog, izneti u "Eliti".

Milena je poslednje dane pred ulazak u "Elitu" rešila da iskoristi na treninge, ne bi li se dodatno zategla, liniju dovela do savršenstva, ali i eliminisala negativnu energiju. Deo svog treninga podelila je s mnogobrojnim pratiocima na Instagramu, gde je najavila da ništa ne prepušta slučaju:

- Kuma se sprema - poručila je Milena, a potom dodala:"Kumu zabole k*rac".

Foto: Instagram.com

Foto: Instagram.com

Njene izjave odmah su mnogi povezali s Anom Ćurčić, bivšom prijateljicom, a na koga je zaista mislila, ostaje da saznamo. Inače, kada je objavljeno da će biti učesnica "Elite", Milena je za naš portal priznala da se veoma raduje novoj avanturi:

Poziv je bio veoma interesantan, pa ovo za mene predstavlja novo životno poglavlje, životni izazov, mogućnost da se testiram na neke stvari kao što je samokontrola. Jako sam uzbuđena i srećna zbog svega. Sama se pitam kako ću se snaći! Gledaoci mogu da me upoznaju onakvom kakav jesam! Videće onu ''kumu'' na koju su navikli - direktna, otvorena, iskrena, brutalna... Ja ću biti ja, što je najbitnije!

Podsetimo, za potrebe "Elite", velelepno imanje u Šimanovcima potpuno se renovira, a radove na ovom projektu lično nadgledaju vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović, kao i direktorka programa TV Pink, Milica Mitrović. Kako saznajemo, imanje na kom su prethodnih šest sezona boravili rijaliti učesnici dobiće nove tonove, te i vrhunski tim arhitekata, scenografa i enterijerista temeljno radi na preuređivanju svakog kutka prostranog imanja, koje će biti oplemenjeno potpuno novim građevinama i prostorijama, dok će neke od postojećih izgledati potpuno drugačije, dobiti novi, znatno osveženi izgled, a neke čak i namenu. Takođe, vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović, na svom instagram nalogu najavio je i specijalnu gošću "Elite". Naime, reč je o Leposavi, ali ovoga puta u boljoj verziji, Barbi Leposavi. Kako je istakao, ovo je verzija 2.0, koja ima značajnu procesorsku snagu i ogroman potencijal za brzo prikupljanje dostupnih podataka sa interneta, kao i brzo računanje i predvidjanje budućih događaja. Za sam kraj dodao je da je ovo samo delić stvari koje će biti impelmentiran u ova projekat koji će baciti u senku slične TV formate svetskih TV stanica.

Autor: pink.rs