AKTUELNO

Bojan Marović je neko ko je ovo leto proveo više radno nego odmarajući se i upravo to ga je dovelo do toga da samo sat i po vremena pre velikog koncerta u Petrovcu završi u Hitnoj pomoći.

Pevaču je naglo pozlilo i srušio se na generalnoj probi. Njegovi muzičari su brzo reagovali, pa su pevača odmah odvezli do bolnice.

- Sve je u redu. Mogao sam i lošije proći. Stigao me je umor, jer mi je ovo leto baš krcato. Skoro da sam konstantno ili na bini ili u automobilu. Ali sada sam ok. Zahvaljujući lekarima, uspeo sam da odradim koncert i ovom prilikom im se moram zahvaliti. Nije ništa strašno, samo moram da odmorim, tako da nema mesta za brigu i paniku - rekao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Bojana su lekari savetovali da otkaže koncert, ali je on to odbio. Izašao je na binu, a mnogobrojna publika, koja je te večeri bila na koncertu, nije mogla predpostaviti kakva drama se sa Marovićem odigrala samo sat i po ranije.Na preporuku lekara, Bojan je uzeo nekoliko slobodnih dana, a već ovih dana ga čeka povratak u Srbiju, gde će nastaviti rad u studiju na novim pesmama, kojima će publiku obradovati ove jeseni, a zatim koncerti u Brocinu, Makedoniji i Crnoj Gori.

Autor: M.K.