AKTUELNO

Asmin dve godine od Aneli krio da sa starijom ženom ima sina koji sada ima 12 godina

Nova učesnica rijaliti programa "Zadruga 7 elita", Aneli Ahmić iznela je šok detalje o mužu Asminu Durdžiću, koji ju je, kako je istakla, prevario sa rijaliti učesnicom Stanijom Dobrojević.

Ipak, čini se da ovo nije bila jedina Asminova tajna.

Pored ćerke sa Aneli ima i sina, kojeg je navodno ostavio u domu.

U ono što smo upućeni, on je krio od Aneli dve godine da ima dete sa nekom starijom ženom. I ono što mi znamo, jeste da ne vodi brigu o detetu i dete navodno živi u domu. Sin mu ima 11 ili 12 godina, tvrdi izvor blizak Aneli.

Foto: Instagram.com

Kako su mediji pisali, isplivala je i fotografija Asmina sa dečakom od pre par godina, za kojeg izvor tvrdi da je u pitanju njegov sin kojeg krije od javnosti.

Muž me je pre mesec dana prevario posle tri godine braka. Ja sam iz Dubrovnika. Prevario me je sa Stanijom Dobrojević. Ja sam vrlo hrabra. On nije ni "m" od milionera, svi žive kao podstanari. Imali smo odnos, prvi naš odnos i ostala sam trudna... Ćerkica sad ima dve i po godine, ćerkica mi je suze brisala sa očiju zbog svega što sam doživela od muža. Rekao mi je samo da se zaljubio i da ide u Ameriku kod nje. Stavio je slovo "S" na stori i tri tačkice. Onda mi je rekao da ide kod nje, pakao mi je bio. On je otišao... Eto, šta sam sve prošla. Trenutno su u Crnoj Gori. Austrijski mediji su baš danas objavili da je prevarant, da je državu prevario, beži u Majami. Dug je period od 10 meseci, ostaću do kraja. On je prevarant! Staniji bih poručila da ga iskoristi još malo, jer uskoro neće imati ništa, neće mu ostati ništa! Šta ih je spojilo? Pa, keš, keš ih je spojio.

Autor: Pink.rs