AKTUELNO

Stanija Dobrojević sinoć se u emisiji Ognjena Amidžića na Pinku pravdala nakon optužbi učesnice "Elite" Aneli Ahmić da joj je preotela muža Asmira Durdžića, a kasnije je u intervjuu za medije progovorila i o gubitku bebe.

Pre svega, priznala je da joj se sve vreme javljao tokom njenog gostovanja.

Jeste mi pisao, nisam još otvorila poruke. On je još uvek tu, možda ćemo razgovarati, ali ono što mi sada treba je vreme i prostor, jer mi je sada to najpotrebnije - priznala je Stanija i dodala:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Instagram Printscreen

Pisao mi je da se vidimo posle emisije, ima još neke stvari kod mene jer smo tek došli s puta. Ne znam, meni sad samo treba da sam sama, ako me voli i poštuje neka me pusti da budem sama, vreme će pokazati da li je ovo prava ljubav. Ovo je veliki test za nas i ovo me je sve mnogo pogodilo - rekla je ona, a potom se osvrnula na pobačaj.
To je nesto najlepše što ja priželjkujem da mi se konačno i desi u životu, tako da sam se ja toj vesti radovala, ali ta radost nije dugo trajala, zato što se desio taj pobačaj i gde sam završila kod lekara. Najviše me je emotivno poremetilo, to nije mala stvar. Ne bih puno o tome da pričam, biće, bitno da sam zdrava, prava i da mogu da imam decu. Verovatno se i desilo sa razlogom, jer, pogledajte sta se sve desilo, zamislite još da sam bila i trudna, ja ne znam, neka bude kako Bog odluči - iskrena je ona.

Foto: Pink.rs

Autor: pink.rs