AKTUELNO

Svi su noćaš plakali tokom ispovesti devojke koja je prošla pravu golgotu!

Učesnica ''Elite' sinoćje tokom emisije ''Pitanja novinara'' Bojana Pavlović iznela svoju tešku životnu priču, koja je emotivno skrhkala sve koji su je čuli. Učesnica je otkrila kroz kakve tragične situacije je prolazila, da bi na kraju završila u domu za nezbrinutu decu, zajedno sa svojim sestrama. Portal Pink.rs kontaktirao je Radeta, njenog vaspitača, koji je iskreno progovorio o njenom odratanju, satrevanju i borbu za egzistenciju, kao i kakav je odnos ima sa majkom, nakon očeve smrti.

Foto: Pink.rs

Rade se prisetio kako je izgledao njen boravak u domu, prilikom čega su u istom boravile nje dve rođene sestre, ali i da li se njihova majka interesovala za njih tokom godina u kojima su tamo boravile. On je bez okolišanja prokomentarisao njohovu amciciju, želju i istrajnost za boljim danima, čak i pored svih loših životnih prilika, koje im je život priredio.

Otac im je ubijen, ali je i on bio zlostavljač, alkoholičar i kockar. Ubila ga je Bojanina baba. Bio sam Bojanin vaspitač sve dok ona nije otipla na fakultet, ali smo i dan danas u kontaktu, jer sam njena podrška od samog početka. Najteži trenutak za svako dete je da majka obeća da će doći, pa se ne pojavi. Mama im je dolazila jednom godiše,možda i ne toliko, a stalno je obećavala da će doći. Najveći oslonac sam bio ja. Ja sam se bavio sportom, a koj mene je uvek važno da i drugima prenesem stav da ne gube veru u sebe. Bojanina majka je bežala od odgovornosti. Obećavala im je da će ih uzeti iz doma. Ona je radila u kafani, jer drugo nije imela, završila je samo osam razreda osnovne škole. Takve žene uvek žele da nađu muškarca koji bi brinuo o njima, Bojanina majka je često menjala muškarce. Pored Bojane. ona ima Jovanu i Svetlanu. Jovana se udala, ima svoju porodicu, ali živi kao socijala, stalno joj treba neka pomoć. Svetlana i Bojana su se odličile za školovanje i okrenule se fakultetu. Bojana je dobra osoba, nije sebična. Naučio sam ih da budu uporne i da ne odustaju od sebe, baš nikada. Svetlana i Bojana ne rade poslove u struci, bave se ugoatiteljstvom, ali se nadam da će se i to desiti. Sve u svemu, oni suveliki borci - otkrio je Rade.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S.Z.