AKTUELNO

Žestoka noć!

Prethodnu noć na imanju Elite obeležila je emisija "Pitanja novinara". Pripadnici sedme sile su iskoristili prilku da takmičarima Elite postave pitanja o aktuelnim temama koje se dešavaju u Beloj kući.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ

Prvo pitanje  Mileni Kačavendi postavio je novinar Pink.rs-a Darko Tanasijević.

Milena, hteo sam da pričamo o tvojim, po svemu sudeći pripalim prijateljstvima. Iznova saznajeo nove detalje o Ani Ćurčić. Neke si iznela sama, a druge si saznala. Da li na kraju svega miskš da si je dovoljno poznavala? - upitao je Darko.
Kada je trebalo da uđe u rijaliti, mene su novinari kontaktirali, a ja sam u hodu saznavala da je Ana bila ta koja nije želela da im se javlja, a pravila je lajvove po Insgtagramu. Užasno je nisko pala. Mislim da se u ovim godinama ne treba igrati sa životom. Znam da ona nije zadovoljna plasmanom, ali je sebi mogla da napravi doboro od toga, da se obezbedi da je znala kako da iskoristi sve što od popularnosti i učešća. Ako sam ja kao. Ona je izašla iz rijalitija i odmah gledala rentiranje stana u elitnom naselju, a čula sam od Ace da je u roku od par dana potrošuio par hiljada evra. On je taj koji nju finansira sad. Kad on bude podigao sidro, a to će se desiti, videćemo šta će se desiti. Ona meni nikada nije bila prijatelj. Znam da na svoju ruku koristi neke lekove, a savetuje lude kako da postupaju. Poigrala se sa žrtva nasilja nakon što je krula da naplaćuje usluge da ih savetuje - kazala je Milena.
Kako su tvoji sinovi reagovali na sve ono što se dešavalo i pretnje koje si dobijala od ljudi koji nisu isti mislili kao ti u određenom trenutku?- upitao je Darko.
Njih zanima IT, nisu iz ove priče. Oni su Anu znali jako dobro, ali se nisu bavili nekim stvarima koje se tiču kafenisanja. Ja sam sa njima razgovarala kada sam dobila ponudu za rijaliti, oni su znali šta to nosi, ta popularnost. Ana je rekla nama da ulazim u rijaliti na mesec dana, a njena deca su joj zamerila jer ih je obmanjivala. Mene su moja podržala jer sam od samog starta bila iskrena prema njima. Pravila sam dogovore sa njima. Vrlo rano su postali samostalni. Oni znaju da ja imam moralnu odgovornost da kažem svoju stranu priče, jer me je ona izdala i razočarala. Mnogi su se pitali kako ću se snaći i kako će sve to da izgleda. Ovo mi sad prija - rekla je Milena.

U jednom momentu je Milena otkila da je Ana Ćurčić u sukobu sa svojom ćerkom sa kojom ne razgovara, pa je posle toga sve ispričala Nikoli Lakiću.

Kuma je potom progovorila o svom teškom stanju koje je imala nakon razvoda, a potom je komentarisala dokaze koje Ana ima protiv nje, da bi nakon toga takmičari Elite komentarisali odnos Ane i Milene.

Aneli Ahmić naredna se našla ispred Darka Tanasijevića kojem je otkrila kako joj padaju pitanja o Staniji i Asminu, pa je otkrila kakav je odnos imala sa svekrvom, nakon čega je poželela sreću svom biv'šem i Dobrojevićevoj.

Lepi Mića je potom komentarisao ponašanje Anel, pa je otkrio da ga ona ne sluša, a i da je nikada ne bi poželeo za snajku, nakon toga su se Mensur i Lepi Mića ušli u sukob sa Ramizom oko Aneli.

Aneli je nakon toga otkrila da je osetila emocije prema Janjušu, pa je on rekao da je vreme da definišu odnos.

Milena Kačavenda je nakon toga komentarisala Aneli i njeno ponašanje:

Pun mi je ku*ac ove seljakne, zgaženog pekinezera, ali sad će kuma da joj objasni. Napomenuću par stvari, od momenta kad je ušla ja ništa protiv te žene imala nisam. Budno sam pratila njenu priču i gledala sam da ne budem ostrašćena i subjektivna jer sam imala sličnu priču. Kad sam se prvi put izjasnila povodom njenih cipela na kojima sam videla foliju, ona je govorila da u mraku u zamračenoj sobi leži i boluje i da se strašno brine da dete od dve ipo godine ne vidi nešto na Instagramu. Večeras pričamo o piti, kad je bila tema njenog prvbog izlaganja ona je jako brinula o svom detetu i pričala da je tu bili dve tri kesice Balensijage, ali nije pričala kako će da kupi kašice, a ne da li je moj muž je*ao a nije trebao i da li je kupio Balensijagu. Za svoje cipele je rekla da su iz Instabula što mi se dopada jer za bolje i nije. Jedan kroz jedan Jovana joj smeta. Mene ne zanima Janjuševo emotivno stanje, a vidim da nju totalno zabole ku*ac. Kaže da je njen muž birao starlete, pa šta si ti, inače tako i izgleda. Ja sa svojih 47 godina imam jednu plastičnu operaciju, ona izgleda fenomenalno, prezgovna je, ali za moj ukus nije lepa. Ne znam evo videćemo nju za 14 godina, sama je izjavila da je radila si*e sedam puta, a meni se hvata za mojih 47 godina - rekla je Milena.

Miljana Kulić je otkrila kako se oseća nakon saznanja da se Ivan Marinković oženio, pa je priznala da joj je krivo što Ivan i Željko ponovo nemaju kontakt, a nakon toga je priznala da joj je teško palo što je Bora Terzić izabrao Milicu Veličković, a ne nju.

Aneli i Janjuš su tokom noći išli od ljubavi do mržnje. Naime, njih dvoje su se i mazili ali i svađali, te je u jednom momentu Aneli optužila Janjuša da je on kriv što su svi protiv njje.

Nikola Lakić je potom otkrio što je plakao prethodna dva dana i tom prilikom priznao da se plaši suočavanja sa suprugom nakon što se otkrio da je bio intiman sa Anom Ćurčić.

Božidar Ristanović Boža Džons ušao je u raspravu sa Bojanom Pavlović te joj je u raspravi spomenuo porodičnu tragediju nakon čega je ona pobesnela, međutim tu nije kraj, on je nastavio da ogovara Bojanu kod Milene i Đedovića.

Večeras vas na programu TV Pink i Elite očekuju Nominacije, zato glasajte za svoje favorite,a sve vesti o najgledanijem rijalitiju čitajte na portalu Pink.rs

Autor: N.B.