AKTUELNO

Ovo nije očekivala!

Edita Aradinović pevala je nedavno našim košarkašima na proslavi posle dočeka u srpskoj prestonici, na kojoj je bio i slavni teniser Novak Đoković.

Razočarala se kad je shvatila da je Novak otišao pre nego što je počeo njen nastup.

- Meni je bila najveća moguća čast. Htela sam samo da dotaknem taj deo njihove pobede, njihovog slavlja, evo, sad sam se naježila, bukvalno! Jedino što mi je žao je to što sam se mimoišla sa Novakom, što ga nisam videla, što nisam mogla da se slikam sa njim - rekla je Edita Aradinović pred našim kamerama.

Foto: Instagram.com

- Kad bih ga videla ne znam kako bih odreagovala, verovatno bih se izgubila. Zagrlila bih ga... Ja sam smišljala svoj govor, kad izađem na scenu šta ću da kažem, da ću na kraju da kažem pred svima: "Novače, volim te!". On je bio tu, ali se kratko zadržao, jer je sutradan morao da putuje - dodala je pevačica.

- Bilo je fenomenalno, situacija sa Avramovićem bila je simpatična, neverovatna. Stvarno smo mnogo talentovan narod, samo da se potrudimo da budemo jedni prema drugima dobri. Oni su toliko prirodni, veseli, predivni, i Jokić, i Marjanović, ponos i čast! Imala sam njihovu pažnju, znači ti da si pohvaljen od strane naših najuspešnijih sportista - istakla je Edita.

Foto: Tanjug AP/Mary Altaffer (

- Novak je prizeman, najskromniji, jednom sam ga bila srela, ali sam se ukopala i nisam mogla da reagujem. Zaledila sam se, nisam mogla da se pomerim. On je moj idol, tako mi se to odražava - zaključila je pred našim kamerama.

Svetlana Ražnatović Ceca je, sa druge strane, istakla da su je Novak i košarkaši dočekali kao kraljicu, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu.

Autor: Pink.rs