AKTUELNO

Nikoga nije poštedeo!

Prethodnih par dana u Eliti došlo je do zbližavanja Stefani Grujić i Luke Majčice. Naime, nakon propale veze koju je Luka imao sa Anastasijom Okolišan i njenog izlaska iz Elite, Luka je rešio da osvoji Stefani.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog zbližavanja Luke i Stefani stupili smo u kontakt sa njenim drugom Milošem koji nam je otkrio kako gleda na njihov odnos.

Što se tiče zbližavanja Stefi i Luke. Ovako svaki od njih 50 i nešto takmičara su ušli u igru jer žele nešto da predstave, izazovu i najveći broj njih da "zarade" , neko nekog zna od ranije, neko ne ,razne ličnosti i otrovi .Mislim da to njihovo zbližavanje predstavlja pozitivno svetlo na ceo rijaliti jer se njih "dvoje" ne bave spinovanjem nekih priča i skandala - započeo je Miloš pa je dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je Luka od prvog dana bio navučen na Stefani i da je ona prethodna devojka ne znam kako se zove ,ali nazvacemo je "izvidnica"ili "proba ..1,1 ..Aa ,1,2,1,2 " haha. Ona je bila samo kolateral jer je hteo da vidi kako će Stef reagovati na kobajagi vezu. Stef jeste mlada, ali nimalo naivna ,ko će tu vićše poena prikupiti videćemo, ali sam nekako siguran daće Luka biti samo instrument zabave - objasnio je Miloš, pa se osvrnuo na njihovo spavanje u istom krevetu:
Što se tiče spavanja u krevetu, pa moguće da im je hladno u sobi u kojoj spavaju ,malo je jedan jorgan ,možda dostižu radnu temperaturu. Šalu na stranu, i deca kad se uspavljuju - spavaju sa lutkama, medama, zekama tako da mislim da je i on samo igračkica u krevetu za uspavanje, sve ostalo što se desi - ako se desi - je bonus za njegovu lojalnost ukoliko je sposoban za to - rekao je Miloš.

Foto: TV Pink Printscreen

Miloša smo upitali, šta misli o tome da li ima nade za neku ozbiljniju vezu njegove drugarice.

Veza? Bez obaveza ,on je već pokazao da je igral iz školskog dvorišta, plejboj na baterije.. Stef ima vremena i dosta pameti i mudrosti da traje dugo iako je samo 19 godina - rekao je Miloš.

Autor: N.B.