AKTUELNO

Pevač Bojan Tomović progovorio je o svojoj borbi sa bipolarnim poremećajem!

Bojan Tomović je popularan postao početkom 2000. godine, a svaka pesma koju je objavio postala je hit. Međutim, u jednom trenutku je potpuno nestao sa javne scene, ali mediji su sve vreme bili zaintrigirani time gde je i šta se dešava u njegovom životu.

Sada je rešio da se vrati i da ispriča svoju priču o borbi sa bipolarnim poremećajem sa kojim živi već 11 godina.

Sada je rešio da se vrati i da ispriča svoju priču o borbi sa bipolarnim poremećajem sa kojim živi već 11 godina.

Foto: Printscreen

- Pa život se desio valjda i taj nesretni bipolarni poremećaj, Imao sam 30 tada, evo sad mi je 41. Mislio sam prvo da je nekakva depresija, da je anksioznost i onda su na te redovne kontrole, psihijatri su tražili da neko iz familije dođe sa mnom, tada bi u tom trenutku bivša žena, pošto sam ja razveden skoro 5 godina, bivša žena, majka, brat, taj je nažalost umro, i onda da pričaju o meni. I onda iz njihovih priča zaključili da je u pitanju bipolarni poremećaj - priča pevač.

Ističe da tada nije znao šta je to bipolarni poremećaj.

- Ja se posvađao s tim psihijatrom, neko, sram te, reko, bilo, kaže to vam je doživotna pa nasljedna bolest, ama, reko, nemaš pojma ti. I onda sam išao po jedno desetoro njih, međutim, svi su potvrdili, ali živi se i sa tim. Uvek može i gore i, eto, živi se sa tim uz terapiju, naravno. Mislim, to je doživotna terapija, mora, kažu - ispričao je Tomović.

Uprkos svojoj dijagnozi, kaže da se trudi da izvlači maksimum od života.

- Bilo je, ja kažem, uvek i gorih dana pa da se ne žalim. Život me je naučio da ne planiram više ništa. Ono što je bilo ne može se promeniti, ono što će biti sutra ne znaš hoće li mi doći, tako da živim za ovaj trenutak sad. Kažu da je inače sreća stvar trenutka, zgrabi ga, prepoznajte taj jedan trenutak - zaključio je Tomović za kraj gostovanja na Blic televiziji.

Autor: Pink.rs