AKTUELNO

Milica Pavlović i Aleksandra Prijović nikada nisu potvrdile da su u lošim odnosima, ali njihovi fanovi neprestano ratuju i rivalitet dve zvezde "oseća se u vazduhu", a razloga je mnogo.

Prijovičkin fan sada je pokrenuo pravu lavinu komentara, a rasprava je najpre počela na društvenoj mreži X, gde je Aleksandrin obožavalac napisao da ona nije kao Milica Pavlović, koja se skida. Na ovo su odmah reagovali Pavlovićkini fanovi koji su kao dokaz da ni "njihova Prija" nije fina i smerna, priložili Aleksandrinu fotografiju iz mladosti na kojoj je ona potpuno naga.Naime, sporna fotografija stara je godinama, a nastala je, kao što se može videti, tako što se Aleksandra sama fotografisala.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ovim je započeo "tihi rat" dve popularne pevačice koje imaju mnogo sličnosti. Naime, obe su karijeru započele u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" u kojem nisu pobedile i karijeru su gradile same.I Milica i Aleksandra potiču iz malih mesta unutar Srbije zbog čega su se susretale sa mnogo predrasuda i kritika.A ono što je posebno interesantno je da su obe, Pavlovićeva i Prijovićeva zakazale koncerte u "Štark Areni" ove godine.

Razlike

Međutim, među njima je i mnogo razlika, najpre u tome što je Milica gradila karijeru isključivo sama, snimajući pesme i spotove od sopstvenog novca, s obzirom na to da iza sebe nije imala uticajnu porodicu. S druge strane, Aleksandra Prijović je najveću popularnost stekla kada se saznalo da se udaje za Filipa Živojinovića i da će na taj način postati deo porodice decenijama popularne Lepe Brene. Ulazak u familiju, Prijovićevoj je otvorio sva vrata, te je počela da snima visokobudžetne pesme i spotove i nije imala poteškoća da dobije hitove.

Foto: Twitter.com

Osim ove razlike, svaka od njih bliska je sa jednom od dve najveće balkanske rivalke, pop divom Jelenom Karleušom i folk zvezdom Cecom Ražnatović. I dok je Milica najbolja Karleušina drugarica, Aleksandra je bliska prijateljica sa Cecom i njenom ćerkom Anastasijom.

Ipak, ovde se niz različitosti između dve pevačice ne završava i to će se najbolje pokazati na njihovim koncertima, na Aleksadrinom kojih je ukupno tri i koji su zakazani za 28, 29. i 30. septembar, kao i na Miličinom koji će održati 23. decembra ove godine. I dok će Aleksandrini koncerti, verovatno, biti zasnovani samo na njenim pesmama bez nekog skupog programa, na Miličinom spektaklu se očekuje kompletan program i nezaboravni performansi kao i svi njeni hitovi.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: Pink.rs