AKTUELNO

Šok!

U emisiji "1 na 1 sa Janjušem", Marko Janjušević Janjuš ugostio je Teodoru Balzak, te je sa njom porazgovarao o njenom detinjstvu, ranom odvajanju od roditelja i odrastanju sa bakom.

Dajem svoju reč da ću biti iskrena, ja sam toliko puta pričala o svom životu, a istina ne može da se fejkira - rekla je Teodora.
Kako si ti - pitao je Janjuš.
Dobro sam iskreno, ali sam nezaintresovana za neke ovde teme, ali sam uvek dobro - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si devojka koja je odrasla bez roditelja. Kako se sve to desilo i zašto si sa bakom odrasla - pitao je bivši košarkaš.
Da, moji su se davno razveli. Očeva majka je žrtvovala sve da bi nas odgajila i kada je bilo reč o tome šta da se radi, ona se odvojila od dede da bi nas odgajila. Bila sam jako mala, ne sećam se mojih roditelja iz detinjstva. Moja majka je imala jako turbulentan život, nije bila tu, menjala je zemlje, živela je u intostranstvu i nju sam stalno čekala da dođe odnekle. Moj tata je plaćao stan u kom smo živeli, jer moja baka sa tada 50 evra penzije nije moglo. Nije nikakva patetika, ja sam se tada izgradila...Tada kada sam bila dete, znala sam šta me je bolelo, šta mi je falilo i šta mi se nije ispunilo. Nikada nisam trpela autoritet, baka nam je pružila ljubav. Ja sam od malena bila buntovnik, iskompleksirana i ljuta zašto deca sve imaju, možda i ne zaslužuju, a ja nemam. Ja sam od malih nogu se prepustila ulici - odgovorila je Balzaklova.
Koliko si imala godina kada si krenula u samostalni život - pitao je Janjuš.
Iskreno da ti kažem, jako rano. Ja sam u petom razredu počela da radim. Na Zemunskom keju sam bacala neku decu na tramboline, to je bio sezonski posao... Htela sam da živim film i iz čistog kompleksa sam to radila, svima sam plaćala. Kupovala sam ljude, htela sam poštovanje i da budem najvoljenija i najpoštovanija - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

U kom trenutku upoznaješ roditelje i da li si dobila objašnjenje zašto si detinjstvo provela bez njih - pitao je Janjuš.
Oca sam viđala povremeno. On je dolazio, ne tako često, plaćao je račune i sve što je baki trebalo, bio je normalan radnik sa prosečnom platom, kupovao je poklone, koliko je mogao, toliko je dao. Bio je jako povređen rastankom, a nabijali su mi da sam ista ona, pa su mi nabili povezanost da jedva čekam da dođe. Svi kažu da sam ista ona...Kasnije se malo iskomplikovalo, ona je došla iz inostranstva, taman smo uspostavile kontakt, rekla mi je ovako: "Idem dva dana na Kosovo, evo ti pare da imaš za ta dva dana", osnovna škola je bila, imala sam ja mislim 17 godina. Prvi udarac životni da je drugi dan nje nema, treći, četvrti, ja nedelju dana nemam pare i ona mi se ne javlja, u stanu sam, nema nikoga. Ja se nekako dočepam te njene drugarice, zovem je i kao da se vidimo, ja kažem: "Zvaću policiju". Našle smo se u bloku 63 u prolazu nekih zgrada, mislila sam da je došla sama, ali nije. Došla je sa tri tipa koje nisam videla. Napala sam je, počela sam da plačem. Oni su izašli, nešto se tu desilo i to nikada neću da zaboravim. Nisu to bili policajci, rekli su mi: "Ne može ona, ona je u zatvoru". Tada su me napali i fizički, a zamisli ironiju, osuđena je na četiri godine, a ja sam isto osuđena na toliko - pričala je Teodora.
Je l' se zna zašto je završila u zatvoru - pitao je Janjuš.
Zna, nekakva trgovina, međunarodna. Odrasla je sa tim likovima devedesetih... - otkrila je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam osećaj da je tvoja majka varala tvog oca - rekao je Janjuš.
Jeste, ostavila ga je zbog drugog muškarca... Ja sam tada osetila da je ona tamo, da ću sama da se borim protiv svih. Osilila sam se tada, zarađivala sam mnogo velike pare. Tada sam saznala da sam talentovana za pisanje, uzimam papir i ruka kreće sama. Pesma o njoj i od tada nisam prestala da pišem. U najvećim lomovima ja sam pisala najjače pesme i tekstove... - pričala je Teodora.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.