AKTUELNO

Simpatična takmičarka već je osvojila srca publike.

Treća po redu večeras nastupala je Sofija Stanojlović iz Lozovika. Šarmantna dveojčica koju smo upoznali u poslednjoj sezoni emisije "Ja imam talenat" otpevala je "Čekala sam" od Jadranke Stojaković i dobila tri glasa, jer su ovaj put Sergej Ćetković i Leontina Vukomanović ostali dole.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Voditeljka Marijana Mićić pohvalila je Sofijinu frizuru a ona je otkrila kako joj je mama napravila.

- Sa žicama mi je mama pravila dva sata frizuru i morala sam i da prespavam sa tim na glavi - rekla je ova takmičarka.

Foto: TvPink Printscreen

I stajling i kosica su ti fenomenalni! Još da je pevanje bilo na tom nivou, bilo bi savršeno. Bila si van tonaliteta sve vreme, kao da si pevala potpuno drugu pesmu. Ili se nisi dobro čula, ili nije zahtevna u smislu da je izneseš na pravi način. Intonativno nema neki raspon, ne mora da se juri, bar intonacija da je bila dobra. Moraš da vežbaš - rekla je Jelena Tomašević.

- Ja sam ostao dole, a uvek ustanem na prvu jer ako mi u samom startu pokažu da su u tonalitetu i da to ima smisla, ja se odmah dižem. Pevački je bilo loše, skroz drugi tonalitet, a onda si u jednom trenutku ušla u tonalitet, pa sam razmišljao da se dignem, ali je onda opet, nakon toga, ista priča. Ali video sam u odsjaju na bini da je bila dobra energija, stajling je fenomenalan, ti si preslatka. Da si se malo više bavila pevanjem nego stajlingom, bilo bi bolje - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

Bila si preslatka, ali moraš da vodiš računa o intonaciji i o tome kako intoniraš, to je ipak bitno. Nije problem da si ti promašila jedan, dva tonova, tri, mislim zaista to nije problematično, mi smo za to gledali kroz prste već smo generalno gledali. Ali od početka do kraja nije bilo dobro i zbog toga si dobila tri glasa - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Sofija Stanojlović

#emisija

'