AKTUELNO

Estradni par otkrio razloge zbog kojih je došlo do bračnog kraha!

Ana Sević i Darko Lazić u poslednje dve nedelje u žiži su javnosti iz dva razloga - prvi je video-snimak koji se pojavio, a na kojem se vidi kako folker šmrče beli prah, a drugi je priča o tome kako su se on i Ana pre dva meseca razveli u tajnosti.

Ni Ana, a ni Darko se do sada po pitanju razvoda nisu oglašavali u javnosti, međutim oni su sada glasine o krahu njihovog braka potvrdili!

Njihovo zajedničko saopštenje za javnost u kojem otkrivaju razloge razvoda prenosimo u celosti:

- Poslednjih meseci naša porodica bila je izložena brojnim zlonamernim lažima, potpunim izmišljotinama i poluistinama plasiranim u medijima. Nije čak ni tačna tvrdnja medija da smo se razveli, odnosno da smo pokrenuli postupak razvoda braka, a jeste istina da planiramo da pokrenemo postupak za sporazumni razvod braka i da smo napravili korake u tom smeru.

Foto: Pink.rs

- Razlog za to nije bilo koja druga osoba, nikakva paralelna veza ili ljubavna afera bilo koga od nas dvoje, a kako se to potencira u štampi koja međusobno pronosi neproverene i netačne informacije. Sve što je objavljivano u vezi toga, pozivajući se na "pouzdane izvore, bliske prijatelje, one koji su upućeni, članove porodice" i slično - čista je laž. Svaka tako plasirana laž svoj epilog dobiće na sudu, u procesima koje će voditi naš zajednički advokat. Kako one koje su do sada objavljene, tako i one koje bi ubuduće, eventualno, bile objavljene. Istinu o našem odnosu znamo samo nas dvoje i niko sem nas i u ime nas o tome ne može govoriti.

- Kao roditelji jedne predivne devojčice učinićemo sve za nju i njeno srećno odrastanje. Ona je centar našeg sveta i to će i ostati. Ona je ono što će nas troje zauvek činiti porodicom. Sa njom ćemo provoditi zajedničko vreme, baš kao što ćemo zauvek nas dvoje u svakom pogledu štititi, podržavati i poštovati jedno drugo.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Ne samo da nikada jedno o drugom nećemo reći nijednu ružnu reč, nego nećemo nikom dozvoliti da lažima, podmetanjima, spletkama i pokušajima iznuda i ucena bilo koga od nas dvoje okrenu jedno protiv drugog.

Ana Sević i Darko Lazić

Podsetimo, Ana i Darko venčali su se 12. juna 2014. godine. Malo nakon toga, 10. jula 2014. dobili su ćerkicu Lorenu.

Autor: Pink.rs

#Ana Sević

#Darko Lazić

#Razvod

'