AKTUELNO

Ispričala sve do detalja.

Nadežda Biljić se u najgledanijem rijalitiju "Zadruga" predstavila kao najbolji prijatelj Slobe Radanovića, i samim tim dala sebi za pravo da komentariše da su Sloba i Kristina Kockar na dan svog venčanja imali hladan odnos, kao i to da je ona znala još mnoge pojedinosti iz njihovog braka.

Foto: Printscreen Youtube

Kija je prokomentarisala povodom toga da Nadežda nije kompetentna da sudi kakva je njihova veza bila, a tom prilikom joj je pevačica otkrila još jednu tajnu koju ona nije znala.

Sad ću da se ogradim od toga da si ti meni prijatelj i tebi. To sam rekla iz sprdnje zato što mi je poslao poruku da dodjem da blejim kod njega u stan na Dorćolu. Ja sam rekla Mirku Gavriću, on (misleći na Slobu) je njega pitao i on je meni sutradan rekao pogrešno si protumačila, ja te nisam muvao, ja sam te pozvao kao drugaricu, kao prijatelja. A ja sam se na to za*ebavala i rekla ja spavam kod tebe večeras na gajbi.

Foto: Printscreen Youtube

Otvoreno je rekla da je zvao kod nje u stan - dobacio je neko od zadrugara.
Spavala si kod njega - Zabezeknuto je pitala Kija.
Ne, samo sam to rekla iz sprdnje, a propo te poruke, kad je on meni sutradan rekao ja te nisam muvao, poslao sam ti iz za*ebancije, imam pravo, smatram te toliko dobrom prijateljicom da mogu da te pozovem da blejimo. Ja sam to odmah rekla Mirku, jer mi se tada nismo družili.

Foto: Printscreen Youtube

Šta sam ja rekao kad si ti rekla spavam kod tebe gajbi?  Ne, Nadežda - ukljičio se Sloba, a ona je to potvrdila.
Smatram da takva poruka u toliko sati, u tom momentu,tada, nije bila na mestu - nije mogla da se zaustavi Nadežda.

Foto: Printscreen Youtube

Sloba je bio iznerviran svime što je čuo i nije se tome nadao od svoje drugarice Nadežde koja je svojom pričom zapalila celu kuću.

Pročitajte još: Nadežda tvrdi da je ona Slobin NAJBOLJI PRIJATELJ, pa pustila jezik: BILI SMO BLISKI! Kija je DEMANTOVALA! (VIDEO)

Šta je Nadežda ispričala Kiji, i kako je izgledala svađa između Slobe i Biljićke pogledajte u narednom video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'