AKTUELNO

Ekipa portala Pink.rs bila je na snimanju najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja.

Već četvrtu sezonu zaredom mališani iz "Pinkovih zvezdica" osvajaju srca milionskog auditorijuma. Spektakularnim nastupima i brojnim talentima najmlađi takmičari priređuju šou za pamćenje, a na to ne ostaju imuni ni članovi stručnog žirija u čijem sastavu su Goca Tržan, Leontina Vukomanović, Jelena Tomašević, Sergej Ćetković i Milan Stanković.

Ekipa portala Pink.rs bila je na snimanju "Pinkovih zvezdica", a takmičari su pred našim kamerama otkrili nešto više o sebi.

Foto: TvPink Printscreen

Prvi put na sceni "Pinkovih zvezdica" sam imala tremu. Da se prijavim za ovo takmičenje mi je predložila moja profesorka pevanja - rekla je Aleksandrina Mehandižska.

Za razliku od Alesandrine, Ljiljana Plavšić se i prvi put na ružičastoj sceni osećala sigurno i bez imalo treme.

Foto: TvPink Printscreen

Fenomenalan je bio osećaj kada sam prvi put nastupala na sceni "Pinkovih zvezdica" jer mi one pružaju sve u životu. Ja volim da pevam, od svoje šeste godine sam želela da se prijavim - rekla je Ljiljana.

Nešto više o sebi rekao nam je i Mario Krastev, takmičar koji dolazi iz Bugarske.

Osim pevanja, bavim se i glumom, glumim u filmovima i reklamama i sviram klavir - otkrio je Mario.

Foto: TvPink Printscreen

Šta su nam još rekli vaši omiljeni mališani koje ćete gledati u večerašnjem izdanju emisije "Pinkove zvezdice", pogledajte u nastavku i budite uz kanal Televizije Pink večeras posle 21:30!

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#TvPink

#emisija

'