AKTUELNO

Bilo tesno do samog kraja nominacija!

Subota veče je vreme kada ukućani "Zadruge" najgledanijeg rijaliti programa na Balkanu, nominuju jedni druge. Na taj način već u nedelju, finalnom odlukom kroz glasove publike, biće odlučeno ko od nominovanih napušta luksuzni kompleks u Šimanovcima.

Foto: RTV Pink

Ovonedelji vođa je pevačica i Pinkova zvezda Nena Petrović, a ona je za potrčke izabrala koleginicu iz takmičenja Zoranu Stefanov i manekena Anđela Rankovića, koji su morali proteklih dana da joj pomažu.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kao po običaju, zadrugari su prvo odlučili ko će između potrčaka biti nominovan. Ukućani su se složili da se na korak do izlaska iz "Zadruge" nađe Zorana Stefanov, a gledaoci su prelomili da na spisak nominovanih dodali Nikolu Arsića.

Da se sve to nije desilo, pre bih poslala Anđela. To sinoć je nešto gore od razočarenja. Baš mi je teško kada dođem u kontakt. Danas je nisam srela. Ja sam sa Zoranom sinoć pričala. Šaljem Zoranu u izolaciju - zaključila je Matora, nakon cele situacije koja je dan ranije bila sa pevačicom.

Foto: RTV Pink

Ja sam odlučila da zbog neadekvatnog ponašanja u izolaciju pošaljem gospodina Miljana - izjavila je Žiža koja je nasmejala sve u "Zadruzi", jer Vračević nije potrčko i ove nedelje ne može biti nominovan: Bože, al' sam se obrukala - rekla je glumica kada je razumela šta je izjavila.

Foto: RTV Pink

Ko će napustiti najspektakularniji rijaliti šou program u istoriji, saznaćemo već u nedelju veče na kanalima Televizije Pink, a dok se glasanje ne završi, Vi sačuvajte vašeg favorita i donesite finalnu odluku.

PROČITAJTE: Njeni školski dani: Maca priznala da je JEDVA završila OSNOVNU! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Nena Petrović

#Zadruga - Nominacije

'