AKTUELNO

Nakon žestoke rasprave, ukućani su i dalje u šoku zbog svega što se u toku noći dogodilo.

Iako su mnogo toga rekli za stolom, a u emsiji u kojoj su novinari postavljali pitanja svim takmičarima najpopularnijeg rijaliti programa ,,Zadruga" koja je oborila sve rekorde gledanosti, priča se nastavila do kasno u noć.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ukućani Jelena Krunić, Kristina Kija Kockar i Filip Đukić su u nastavku i dalje polemisali o svemu što se dogodilo između njega i njegove, sada već bivše devojke, Marije Ane Smiljanić.

Alo bre, dve godine je bila sa njim, bila s njegovim drugom i sad kao nešto plače, je l smo mi ovde realni? - pitala je Jelena.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Čekaj, ona je to tebi rekla pre dva dana i ti je sad napadaš? Ti si debil! - rekla je Kija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona sad kao smatra da si ti kriv, zato što si je ostavio dva dana pred Zadrugu. Ja je ne poznajem, vidim da je nadmena, ako si i ti uradio nešto sa njenom drugaricom to je ok, ali ako nisi, doviđenja! Prošla sam kroz to pet puta! - nastavila je Krunićka.
Brate, imala je opciju da uđe i da ništa ne kaže. Imala je opciju da to uradi sa nekim desetim, a pritom znala je da ovde ništa nisam je*ao - rekao je Filip.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Priča je potrajala, a Kija je u toku prepričavanja ovog događaja naglasila da ne bi želela da previše priča o tome s obzirom na to da sa Marijom Anom nije u najboljim odnosima.

Podsetimo se da su Kija i Marija Ana imale nekoliko konflikta upravo zbog Kristininog odnosa sa njim i sumnje da Kija i Filip nisu samo prijatelji. Da li će njene sumnje biti potvrđene ili je to samo odraz ljubomore zbog Filipove odluke da baš Kija bude njegov omiljeni član zadruge, vreme će pokazati.

K. R.

#Filip Đukić

#Jelena Krunić

#Kristina Kockar

'