AKTUELNO

Nakon što su se Kija i Filip sinoć intimnije upoznali, njegov otac oglasio se za naš portal.

U toku prethodne noći jedna od situacija šokirala je javnost, kada su se u hotelu tresle kamere zbog toga što su se u kupatilu našli Kristina Kija Kockar i Filip Đukić. Ono što je sasvim sigurno jeste da je ovaj par na delu pokazao da je među njima bilo nešto više od prijateljstva.

Pozvali smo Filipovog oca Zorana Đukića koji je za portal Pink.rs rekao šta misli o zbivanjima u Beloj kući, kao i da li novonastala sitacija znači da

Foto: TvPink Printscreen

Ne mislim ništa ako mi verujete, ništa ne mislim. Pa, nemojte to, ja ne znam šta da kažem, ali ništa nije nemoguće. Ona ima dečka, tamo je trenutno zatvorena, ali šta znam... Čuda su moguća. Šta da vam kažem, nemam pojma. Meni je drago što Filip ima nekoga sa kim se dobro oseća, razgovara, oni su vodili neke razgovore o filmovima, a o Zadruzi reč nisu progovorili. Drago mi je što sa njom može da se opusti i da mu bude prijatno. Vidim da je dobar, znam da nije svađalica, ali kad poludi on je ko i svi, normalno. Drago mi je što ima dobar odnos sa Kijom. Malo se čačkaju, bockaju, to je lep flert, a ovo se zove neka vrsta osvajanja, kad praviš budalu od sebe - rekao je kroz smeh Zoran.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da je bivša devojka njegovog sina takođe regularna učesnica ,,Zadruge" upitali smo ga za mišljenje o njenoj reakciji kada bude čula šta među Filipom i Kijom dogodilo i da li bi zbog toga poklekla da isto uradi sa Banetom Čolakom koji je odmah na početku pokazao simpatije prema njoj:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja poznajem Mariju Anu i ne znam kako će da reaguje, ali se nadam da neće reagovati onako kako obično reaguje kad nije zadovoljna. Ako bude saznala ko zna šta će biti. Normalno je da devojka ima muškarca pored sebe, pa ako im krene neka im je sa srećom. Ona je bila u našoj kući, ali nisam nešto mnogo sa njom razgovarao. Ne poznajem je dovoljno, a nisam se ni trudio, pa ne mogu baš da vam dam konkretan odgovor na to.

K. Ristić

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Marija Ana Smiljanić

'