AKTUELNO

U emisiju je došao roditelj zadrugara, koji je javno progovorio o svemu što se ovih dana zbivalo u kući.

Mnogi su bili pristrasni nakon što je bivša devojka Filipa Đukića, Marija Ana Smiljanić ušla u "Zadrugu", što je privuklo ogromnu pažnju svih gledalaca, ali i Filipovog oca, koji je u večerašnjoj emisiji voditeljki Dušici Jakovljević rekao da je očekivao ovakav zaplet burne ljubavne priče svog sina.

Nisam bio iznenađen kad je ušla, ja sam to znao. Produkcija tako nešto nije smela da propusti. Videćemo da li je to dobar potez. Očigledno da ga je to uzdrmalo, ne prija mu njeno prisustvo. Oni se nisu razišli kao normalni ljudi. U pitanju su mladi ljudi, ali to mi nije normalno.

Foto: TV Pink Printscreen

On je istakao da veza Filipa i Marije Ane nije bila dobra.

Oni su živeli sami i to što su imali nije bilo dobro ni malo, ali neću da pričam - rekao je otac Filipa Đukića

Iako su mnogi imali predrasude o Filipovom ponašanju, voditeljka je želela da čuje šta njegov otac misli o tome.

Filip zna da napravi poštenu budalu od sebe, ja nisam toliko gledao, ali neki ljudi su mi preneli sve. Ja ne volim kad neke stvari radi, ali radi. Zna da napravi budalu od sebe, ali nije dozvolio Saški da se onako priča o njemu i to mi se sviđa.

Foto: TV Pink Printscreen

A na izjavu Marije Ane da mu je finansijski pomagala u svakom trenutku, što je ukazivalo na to da je Filip iz tog razloga bio vezan za nju, njegov otac je  imao konkretan odgovor:

Da li misliš da Marija Ana treba njega da izdržava kad on ima porodicu? I sad se pojavi priča da ga je ona izdržavala. Kako kad je on sa šerpama odlazio kod njih u stan. Cela komplentna njena priča nije u redu. Filip nije cvećka, ali on ćuti.

K.Ristić

#Filip Đukić

'