AKTUELNO

Voditeljka Ivana Šopić Badnje veče provešće radno u "Eliti", dok je dan bio rezervisan za porodicu, a za Pink.rs otkrila je na koji način praznuje Badnji dan i Božić.

Zanimalo nas je kakva je Ivana domaćica i da li učestvuje u pripremanju praznične trpeze, budući da mlade, lepe i uspešne dame danas ne slove za vične domaćice.

Još uvek nemam naviku da spremam praznične trpeze, pa tako ni božićnu jer se još uvek osećam kao dete. Dok ne budem imala svoju porodicu, muža i decu, što će se, nadam se, brzo desiti, i dalje uživam u tome da budem dete i da božićnu trpezu sprema moja majka, a ja da uživam i divim se tome što je ona spremila - iskrena je Ivana.

Foto: Pink.rs/N.Žugić

Kaže da se nada da će ovog Božića iz česnice izvući paricu, ali da se trudi da joj česnica "ne određuje finansijsku sudbinu".

Uglavnom nisam te sreće da izvučem česnicu, ali trudim se da tokom cele godine ne prepustim česnici da mi odredi finansijsku sudbinu (smeh). Gledam da se trudim da radim na sebi, na karijeri, da zaradim, pa da se, samim tim, ne oslanjam na česnicu, a bilo bi mi vrlo drago da paricu izvučem ove godine. Gledam da budem vredna tokom cele godine.

Foto: Pink.rs/N.Žugić

Lepa voditeljka zahvalna je na svemu što joj je Bog pružio u prethodnoj godini i ističe značaj zahvalnosti, i kada nam je sve po volji, a pogotovo onda kada nije.

Nikada nisam ljuta na Boga, čak i u nekim trenucima kada krivimo sudbinu, Boga ili neku silu, uvek smatram da je Bog na kraju taj koji nam daje ono što je najbolje za nas, i kada nam se učini da je neka više sila kriva za loše situacije koje nam se dešavaju... Na kraju, posle nekog vremena, se uvek ispostavi da je to bilo dobro za nas. Poštujem svaku Božju odluku jer on radi uvek za nas, iako nam se to nekada tako ne čini - zaključuje Šopićeva za Pink.rs.

Autor: pink.rs