AKTUELNO

Pevačica Marija Šerifović pred kraj 2023. godine postala je majka dečaka Maria kojeg je na svet donela surogat majka, a svaki slobodan trenutak koristi da provede sa svojim naslednikom.

Ona je sada objavila snimak iz svog doma, te pokazala kako provode slobodno vreme.On je na snimku bio razdragan i veseo, a nema sumnje da je Marija uživala dok je sa svojim sinom provodila vreme.

Inače, Marija je na kraju 2023. godine sa svojim pratiocima podelila emotivnu poruku u kojoj se sumirala utiske.

- Ja ne znam kako i odakle da počnem... Kako napisati rekapitulaciju ovakve godine... Koncerti, album, spotovi, putovanja u Ameriku, Zvezde Granda, privatan život... I na sve to neverovatna količina brige! Tako da sada i na izmaku ove 2023. mogu reći --> Bože, hvala ti! Hvala ti na ovim malenim rukicama. Jedan zaista vidi sve i verujte mi svakome od nas sve dođe po zasluzi. Tek sada, tek danas kada imam 39 godina mogu sebi reći da su mi i srce i duša u potpunom spokoju jer je konačno sve došlo na svoje mesto - počela je Marija i dodala:

- Hm, šta vama da poželim? Dobro zdravlje! Puno strpljenja! Možda najviše hrabrosti! E da, želim vam da vas vole oni koje vi volite! Eto, toliko od mene za ovu godinu. Realno iskidala sam je - napisala je pevačica.

Autor: Pink.rs