AKTUELNO

Nikome nije bilo lako!

Prošlu noću u rijalitiju "Elita" obeležio je povratak Marka Janjuševića Janjuša nakon porodične tragedije koja ga je zadesila, ali i emisija "Pitanja novinara" koja je raskrinkala mnoge odnose u Beloj kući.

Foto: FOTO/JELENA SIMONOVIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

Janjuš je gostujući u studiju otkrio kako se oseća nakon tragedije koja ga je zadesila i više puta zaplakao na pomen bratovog imena.

Naime, Janjuš je nakon ulaska u Belu kuću otkrio cimerima što je napustio Elitu i tom prilikom izazvao muk među takmičarima Elite.

Nije me bilo ovaj period, verujem da ne znate, ali eto reći ću vam. Jedan težak perido za mene i za moju porodocu, izgubio sam mlađeg brata, rođenog, 27 godina, ne znam šta bih vam rekao, osim pričaćemo, nemojte me puno ni zapitkivati, tu sam, pa ćemo videti kako i šta dalje. Tu sam da nastavim sa vama. Ne znate šta su problemi dok vam se ne desi ovako nešto, nažalost mi se nerviramo oko gluposti. Ni ja ni porodica ga ne možemo vratiti, ali mora da se živi - rekao je Janjuš.

Aneli Ahmić i Maja Marinković su sve vreme plakala nakon što je Janjuš otkrio šta mu se desilo, ta su obe smogle snage kako bi mu prišle i izjavile saučešće.

Janjuš je nakon toga toga svojim cimerima otkrio da je njegov brat izvršio samoubistvo.

Probudio sam taj dan, budim se i boli me vrat, kao nikad do sada me nije zaboleo. Nešto sam i slabo spavao, pa me je bol probudio. Moj brat je izvršio samoubistvo, obesio se...U ta dva dana se sve dešavalo, predosetio sam. Kada se sve to izdešavalo, ja sam ta dva dana bio baš nervozan - rekao je Janjuš.

Nakon toga je usledila emisija "Pitanja novinara", a novinar Darko Tanasijević je postavio prvo pitanje Aniti Stanojlović:

Anita, prošlo je izvesno vreme od kako si sa Anđelom u vezu, nismo se na ovaj način videli, pa mene interesuje kako je tebi u vezi - upitao je Darko.
Meni je prelepo, super se slažemo, po ceo da smo zajedno, ne svađamo se i sve je super, po prvi put sam osetila potrebu da treba da se menjam na bolje zbog nekoga - rekla je Anita.
Da li si srećna zbog toga što su mnogo dušebrižnika prognozirali da će se poigrati sa tobom, a vi ste dokazali suprotno - rekao je Darko.
Srećna sam, pričali su da će me iskoristiti. Sada isto nisu srećni kada smo zajedno. Pričaju da nema strasti, energije. Bilo mi je čudno jer smo mi bili u izolaciji bili četiri nedelje i oni nisu imali priliku da vide naše ponašanje. Ne razumem potrebu da omalovaže i potcene neke stvari. Neka posmtarju znači da smo im upečatljivi - rekla je Anita.

Usledilo je Darkove putanje za Anitu, a ticalo se Maje Marinković:

Slušam šta komentarišu pojedinci, mnogi od njih ne smeju da se suoče sa Majom, mnogi kažu da je Maja krenula da negativno komentariše tebe i tvoju vezu sa Anđelom iz kompleksa. Kakav je tvoj stav - pitao je Darko.
Moj stav je baš onakav kako si ti rekao, mi smo ušle i bile smo bliske do trenutka dok Anđelo nije ušao. Onda je krenulo peckanje i dobacivanje, a još gore je krenulo kada smo ozvaničili vezu...Generalno, Maja je osoba koja voli da bude prva, da dominira i da bude najbitnija, a sada trenutno nije, pa je to tera da radi stvari koje trenutno radi.Maja se jako trudila da pridobije Anđela, to nije uspela kao i prošle godine - rekla je Anita.
Ne mogu da slušam ove budalaštine. Ja sam jasno i glasno rekla da mene muškarci ne intresuju. To što su devojke lake kada vide lepog i zgodnog muškarca, pa rašire noge na ulazu, a da ni ne upoznaju...Ja sam prošle godine imala situaciju, ali sa nekim s kim sam se vukla dve godine, ali kada su ovakve osobe u pitanju, ja ne mogu da budem ljubomorna i iskompleksirana. Ja sam ta koja bira, a ove sezone neću birati. Pošto je njihova veza monotona, da naravno nema Maje koja je začin "C" i Matorine reakcije, to bi bilo valjanje po garniturama. Ja sam neko ko će da komentariše tuđe odnose i veze, kao što su moje. Ona je lepa, zgodna, mlada, ali je ova devojka neko ko je jako lakog morala, mislim da je u stanju da proda sve što postoji i nema cenu zarad nekih viših ciljeva, a to smo videli kada je mogla da stupi u brak sa ženom i bude lažna lezbijka zarad nečega višeg. Ja sam svesna sebe, znam zašto sam ušla ovde. Ja sam prošle godine rasterala kokošinjac, postavila kokoške na svoje mesto za dva i po minuta. Naučila sam da ne treba samoj sebi da teram inat. Mislim da je jako glupa devojka, ona je u dubini duše prazna i nesrećna devojka koju su zanela svetla velikog grada. Nas dve nikada nismo bile drugarice niti smo bile bliske. Kada je pokušala da se umeša u moj odnos, prošla je kako je prošla. Kada sam ulazila u Belu kuću, rekla sam u studiju: "Manje stvorenje, a kvarnije nisam videla". Uvek sam bila na Matorinoj strani. Ja mislim da je ovo prava Anita, da joj se dečko sviđa. Setimo se Marka Markovića, to je taj profil, lep, zgodan, mirniji tip. Anitino samopouzdanje je lažno, jer njoj moraš da kažeš da cvetaju da bi oni bili sigurni u to. Meni ne. Nema šta mi nije ovde stizalo, a ja sam volela i dalje...Ja se sećam situacije sa Markom Markovićem. Muvali su se ovde, bila je u priči Ana truleks, Milka Varvarin, bili u vezi tri dana, energetski mi nije odgovarao, ja prekinula vezu. Onda su bile lisice, Marko Marković je imao se**ualni odnos sa njom bez poljupca - rekla je Maja.

Usledila je brutalna rasprava Maje i Anite, te su upleli Slađu Poršelinu, a nakon toga je Anđelo Ranković otkrio koliko je ponosan što je Anita ostala imuna na Majine uvrede.

Usledilo je komentarisanje Anđela Rankovića vezano za celokupan sukob Maje i Anite:

Maja govori ovde da se za dva i po meseca promenila i onda priča da se neko menja, pa sam zato rekao da verovatno priča o sebi. Isto tako i o odnosima i koji nisu bili ozvaničeni i koji nisu bili moralni. Ponosan sam što Anita ovako odgovara, ne znam da li ima veze s tim što mi pričamo, s obzirom da je Anita pričala pet minuta, a Maja je držala govor 45 minuta i vređala je, a Anita nije izrekla nijednu uvredu. Ovo što je Anita rekla da ima 21 devojku, znači ima još šest godina da nauči - rekao je Anđelo.
Anđelo nije bio rečit kroz nekoliko sezona.Ušao si ovde na već onako gotovo. Nije on glup, ali godinama kroz rijaliti nije mi pokazao da je vešt komentator, nego su drugi pričali. Malo mi je nejasno da on od celog njihovog odnosa bude tema Maje Marinković - rekla je Maja.
Ti bi bila tema našeg odnosa da mi govorimo o tebi po celog dana...Kaže ona da misli da neko može da odluči skim ću ja biti u vezi. Maja mene zna šest godina, ona je upoznata s tim da li ja biram i da li neko može da bira umesto mene - rekao je Ranković.
Anđelo ima fetiš na Matorine ribe, nemoguće je da svaka zapadne kod njega. Ja sam mislila da će Deki imati loš komentar, s obzirom da si mi pročitao onaj stori...Kada su oni sedeli po**šani - rekla je Maja.
Kako sada: "Pusti narod", kada je malo pre rekla da ima zavidnu karijeru jer je narod ovde dovodi. Znači, bitno ti je da narod misli - rekao je Ranković.

Novinar i predstavnik portala Pink.rs, Darko Tanasijević podigao je Miljanu Kulić kako bi prokomentarisala odnos Anđela Rankovića i Anite Stanojlović.

Naravno da ja ono što mislim, ako nisam imala prilike za stolom da iznesem, čim se pruži prilika ja ću da pričam. Meni je neshvatljivo, logika i glas naroda, razuma, da posle svega što je Anita uradila Matoroj da se sve zaboravlja i da ljudi pamte kao vrabci. Tri dana, četvrti dan: "Ko je*e sve što je uradila Matoroj, ko je*e to što je varala, iskorišćavala, što je ušla u rijaliti kao Matorina žena". Prvo je bilo se**a, a onda posle četiri dana, ozvaničenje veze. Us**o ga Miki, Dejan, David, čim je došao rekla sam mu da mislim isto što je rekao stručni žiri, čak i deset puta gore. Kada su gledaoci htele da spoje Zolu i mene, dobijali smo od svih nagrade, meni to ništa ne predstavlja. Ne može da se zaboravi, nekome se pamti šta je uradio u "Zadruzi 1", a nekome se zaboravlja šta je uradio u "Eliti". Naravno da mi je bilo krivo. Svima sam čestitala. Zola je prišao svima i čestitao, ja nisam imala potrebu da čestitam Anđelu i Aniti iz razloga što sam sklopila sliku kakva je on osoba, isto tako i on. Došao na gotov teren, Matorina bivša on to voli, znao je da kod Anite ima prolaza. Da nije bilo nagrade od SMS-a, ne bi bilo se**a, bila bi kapuljača. Bilo bi: "Možda bih se pokajao i izvinio Matoroj", kao što se kajao zbog Sanje. Na svakih 14 dana treba da bude "Elitovizija" da vidite kako se stavovi i mišljenja menjaju i da se vidi ko će ući u vezu - rekla je Miljana.
Miljana, ni Zola nije ušao u vezu sa tobom pre 10 piva - dobacila je Anita.

Nakon toga je Darko razgovarao sa Aneli o Janjušu:

Osećam se odvratno, posle svega što sam pričala osećam se odvratno. Osećam se kao go*no. Danas sam i sa drvetom pričala s njim volim najviše. Užasno se osećam preteško mi je, volela bih samo sa njim da ležim, da ga zagrlim - rekla je Aneli.
Vidim da si otišla kod njega, kako je izgledao vaš razgvor? - upitao je Darko.
Jesam, došla sam spavao je, držao me za ruku i eto - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli je nakon toga progovorila o zbližavanju s Munjezom, pa je najavila distanciranje od njega.

Usledio je komentar Maje Marinković na celokpnu situaciju Marka Janjuševiča Janjuša.

Moram da ti kažem i lično ja i da prenesem stav svih gledalaca, pohvalili su tvoju rekaciju i probrojala si ozbiljne komentare, zato što si uprkos tvom i Janjuševom odnosu, pokazala si ljudskost i da te je sve to potreslo - pitao je Darko.
Pa jeste, bilo bi čudno da nije. To su neke stvari koje, ne daj Bože nikome da se dese. Ova situacija koja se desila, mi nismo bili upućeni u sve to. Da sam znala da se to dogodilo, možda bih blaže nešto komentarisala. Iskreno sam mu prišla, pružila ruku i izjavila saučešće, ipak smo mi dugo bili zajedno i prošli svašta i naravno da mi nije svejedno. Verujem da će mu trebati vremena da se oporavi...Nisam znala na šta Stanija aludira, ali mi je sada jasno, ali naravno da ću imati razumevanja jer nisam ja đubre i ko će da gazi nekoga kada mu je loše - rekla je Maja.

Nakon toga, Jovana Tomić Matora je razgovarala sa novinarima gde je priznala da ju je Anđelo spasio pomirenja sa Anitom.

Nakon toga, Miljana Kulić je optužila Ivana Marinkovića da se viđao sa njihovim sinom Željkom kako bi dobio kadar, ni zbog člega više.

Usledilo je izlaganje Jelene Ilić o celokupnoj situaciji Milajen I IVana.

Očigledno je da se dobro nosim s obzirom da nisam labilna osoba koja pada u očaj i neke depresije. Što se tiče njegove ćerke to je tema za koju on sam bira da ne priča o tome i kada se pomene ta tema, Ivan zaista nikada nije govorio o tome, zato što je to neka tema i njegova bivša supruga je javna ličnost, ne želi da bude deo rijalitija kao i njegova ćerka. Pošto su Miljana i Ivan učesnici rijalitija i mali Željko je boravio ovde neko vreme, jasno je da je to ovde nažalost tema, ali je životna situacija. Trudim se da se nosim sa takvim stvarima, a šta mene boli i povređuje, to je moja stvar i to samo ja znam...Svakako znam da je dobar, ne mogu da mislim, znam. Mi smo zajedno pet i po godina sada, ali na početku našeg odnosa, naše veze i nekih situacija koje smo mi prošli, imala sam dosta vremena da se preispitujem. Trebalo mi je dosta vremena da razumem neke stvari, a sada je u pitanju odnos sa Željkom. Ja sam davno to razumela. U životu se trudimo da se preispitujemo i shvatimo zašto se neko tako ponaša. Shvatila sam koliko je loš način života koje je vodio i koliko je loših situacija koje je sebi napravio. Između ostalog tu je i manjak potrebe da se posveti svom detetu. Ja sam ga upoznala kada je to bilo jako loše. Svako ima prava da kaže sve najgore o njemu, ali s obzirom na to da sam ja neko ko živi s njim, moram da se trudim da imam razumevanje - rekla je Jelena.

Naredni koji je odgovarao na pitanja novinara bio je Nenad Aleksić Ša. Naime, Darka je zanimalo to što Ša brani Mioni da se oblači kako želi:

Rekao sam da ne hoda kroz kuću u šorcevima da joj ne bi muškarci gledali u du*e. Ja sam itekako jasan, ne ugrožavam nikgo od ovih ukućana. Nisam poremećen, najnormalnije se ponašam. Na takva kretenska pitanja više ne odgovaram. Ne mogu normalniji i iskreniji da budem, evo debil sam ja branim da sluša muške pevače. Šta sam doživeo, meni kao muzičaru da se postavi takvo pitanje. Ja ću od danas da ćutim, ne odgovaram ovakav debil. Ja imam najnormalniji odnos sa mojom devojkom, ali od mene se pravi debil. Poenta je da ja budem debilko - rekao je Ša.
Moja ni poenta ni Pinka ni ničija nije da ti budeš debil niti iko to pravi od tebe - rekao je Darko.

Novinar Darko Tanasijević postavio je naredno pitanje Anđeli Šparavalo a ticalo se njene veze sa Bojanom Pavlović i odnosa sa porodicom.

Darko mene niko ne tera na taj odnos, ja sam se zalljubila. Nema mene ko da vraća na neki put ili nešto. Mislim da ovi ljudi ovde igraju rijaliti, da ne misle to tako, jedno pričaju drugo rade. Naprimer Muna i Lakić jedno pričaju, a sutradan menjaju priču. Ja gledam samo nju, mene ne zanima šta ovi ljudi pričaju. Kada budem izašla ja ću pričati sa svojim roditeljima, oni sigurno imaju da je ona ovakva ili takva zato što sam ja lagala neke stvari. Svesno neke stvari sam pričala i radila i imaju pravo da mi kažu da sam lažov i manipulator. Ali ja ne mogu da krivim ni njih ni Bojanu, krivim samo sebe - rekla je Anđela.
Ti si se juče prvi put izjasnila da te ne interesuje njihovo mišljenje - rekao je Darko.
Ja sam razmišljala, rekli su mi ko su mi pravi prijatelji. Ja sa sebi rekla zašto bih na silu radila, da se odvojim od nje i da se družim sa njima, a niko mi ne želi dobro. Ja sam rekla da je meni stalo do Bojane. Ja znam da su moji ljuti, isto tako bih i ja za moje dete. Ja sam bila u šoku kada su mi rekli za babu i brata. U glavi su mi bili samo tada, oni su mi i sad u glavi, ali ja ne mogu protiv svojih osećanja. Kada budem izašla oni ao budu hteli da porpičaju ja ću sa njima pričati otvoreno - rekla je Anđela.
Jel si ti sigurna da će te Bojana posle Elite povesti kući - upitao je Darko.
Meni niko ne garantuje koliko ću ja biti s njom, a i ja imam 20 godina i mogu sama da brinem o sebi. Darko ja to ne mogu da znam, kada budem izašla ovde, kada budem popričala sa svojim roditeljima ako bi mi rekli da ne podržavaju i ako smo zajedno napolju ja ne znam šta da kažem, ja ću biti uz svog partnera kao što sam i sad - rekla je Anđela.

Slađa Poršelina je prokomentarisala odnos Anđele i Bojane:

Čula sam ja svaki put kada se pomiri sa Bojanom da sam kadruša, a onda kada se posvađaju, ona mi priča da se plaši, da ima anksiozne napade. Ovde nisu čuli kada je majka rekla: "Šta ti je sa očima, čega se bojiš?", ona je rekla: "Mama, bojim se". Anđela je rekla da je podignuta tužba protiv Bojane, govorila mi je da hoće da se ubije. I onda ona sada ustaje ovde, sram je bilo - rekla je Poršelina.
Zar nije dovoljan argument Bojana to što je majka rekla da joj je Slađa prijatelj - pitao je Darko.
Ona je mene zvala. Pričala je da ima poremećaje od Bojane i da će biti tužena od porodice Šparavalo. Pričala je za tetku da je političarka i da će da strpaju Bojanu u zatvor - rekla je Poršelina.

BOjana Pavlović je nakon toga odgovorila na pitanje vezano za Anđelinu majku:

Kada vidim kakve laži žene iznosi, ije mi logično da se javlja Luki. Gde sam videla čestitku nećeš dobiti stvari, nećeš dobiti stvari - rkela je Bojana.
Njena majka je rekla da hoće da vodi dete kod psihijatra po hitnom postupku jer si joj uništila dete - rekao je Darko.
Nek dođe da je odvede. To što njena majka priča je glupost, to je Anđelin izbor kao i što je bio da se udalji od mene - rekla je Bojana.

Autor: N.B.