AKTUELNO

Sutra se navršava 24 godine od ubistva Željka Ražnatovića Arkana.

Naime, on je ubijen 15. januara 2000. godine u hotelu Interkontinental i iza sebe ostavio suprugu Cecu Ražnatović sa kojom ima ćerku i sina, ali i svu svoju decu iz prethodnih brakova. Ceca sa porodicom svake godine izlazi na ovaj dan na groblje, a dolazi i sveštenik, pa se porodica potom okuplja u porodičnom domu okuplja na ručku kako običaji nalažu.

Foto: Pink.rs/R. Lazarević

Pevačica je inače više puta istakla da je Željko Ražnatović bio i ostao ljubav njenog života, kao i da niko neće moći da zauzme njegovo mesto u njenom srcu. Tim povodom danas je iz Španije doputovala Anastasija, a na aerodromu je čekao brat Veljko. Anastasija je jednom prilikom ispričala koliko joj kroz život nedostaje otac:

Foto: Instagram.com/raznatovicanastasija

- Da mi je neko ne znam šta uradio nikada ne bih očekivala od nekoga da se odrekne svog oca, pa da je ne znam najgori na svetu, a moj otac to nije bio. Ja sam ponosna što sam njegovo dete i što je bio to što je bio i što je toliko voleo i branio našu zemlju i uvek ću biti ponosna na to i zauvek ću ga voleti. Svakog dana poželim da je tata tu i da ga zagrlim - istakla je ona.

Autor: Pink.rs