AKTUELNO

Luka Bijelović, poznatiji kao Pljugica, pre nekoliko meseci iznenada je prekinuo saradnju s Dragomirom Despićem Desingericom, s kojim se zajedno probijao na domaćoj muzičkoj sceni, a njihov razlaz šokirao je poštovaoce njihove muzike.

I jedna i druga strana iznele su brojne pojedinosti njihove svađe i prekida saradnje, a posle medijskog prepucavanja, koje je trajalo nedeljama, Desingerica je nastavio da puni klubove i niže hitove, dok je njegov doskorašnji prijatelj Pljugica, smatraju mnogi, u potpunosti zapostavio svoju karijeru.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pljugica se, kažu ljudi iz njegovog okruženja, prilično povukao i promenio, a on je nedavno, u jednom podkastu, priznao da mu je želja da promeni zanimanje, te da želi da kupi vrtić "kako bi obrnuo novac".

Evo sad sam išao da gledam neki vrtić da kupim, ima u Beogradu, majke mi moje. Vrtić neki, malo da obrćem pare i to. Bio je na prodaji i zanimljivo je - rekao je on i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne vrtić, igraonicu za decu, ali tu dolaze i deca za čuvanje, kao vrtić je bukvalno. Išao sam da gledam lokal, pričao sa čovekom. Gledam tu igraonicu iz svakog mogućeg ugla - ispričao je on.

Autor: Pink.rs