AKTUELNO

Jedna od trenutno najpopularnijih mladih pevačica otkrila planove za karijeru i progovorila o ljubavnom životu.

Kamere popularne emisije kratke forme “Whatzuuuuup” na RED TVu uvek su na pravom mestu u pravovreme, kada su u pitanju aktuelne ličnosti iz javnog života. Ovog puta ispratili su naše najpoznatije mađioničare Piksija i Zeku koji su izveli interesantne trikove, ali i otkrili kakve projekte pripremaju“Whatzuuuuup” emisija zavirila je i u storije poznatih, a mlada i aktuelna pevačica Barbara Bobak bila jeviše nego raspoložena da govori za RED TV o dešavanjima iz njenog poslovnog i privatnog života.

Pevačica Barbara Bobak nakon odmora odlučila je da ode na zasluženi odmor, a nakon toga publiku ćeobradovati drugim delom albuma. Za RED TV kamere je otkrila kakvu je neprjatnost doživela na početku karijere, čije pesme ne bi mogla da otpeva i da li se pojavio muškarac koji kapira njen Barbarizam.

Foto: TV Pink Printscreen

“Još uvek nisam svesna o svojoj popularnosti, jer se slabo krećem van svojih svirki. Novogodišnju euforiju sam davno izgubila, jedino što je razlika što se malo više sredim za tu noć. Moje upečatljive kreacije koje ste primetili da nosim – za mene osmišljava moj stilista. On poznaje moj senzibilitet i zna u čemu bih se dobro osećala i tako kreira moje upečatljive kostime za nastup” – rekla je Barbara.

Ekipu “Whatzuuuuup”-a zanimalo je i da li postoji neko poseban ko kapira Barbarizam, a mlada pevačicaje kroz osmeh odgovorila da za sada ne postoji takva osoba u njenom životu.

“Postoji dosta pevača čije pesme ne bih mogla da pevam, jer su u pitanju vanserijski vokali. Na primer, 90% Šabanovih pesama ne bih mogla da otpevam, a da to zvuči kao u originalnoj izvedbi. Drugi deo januara rezervisan je za odmor, a nakon toga radiću na drugom delu albuma” – zaključila je Barbara.

Šta je još Barbara Bobak otkrila o svojoj karijeri i planovima, za slučaj da ste propustili ovo izdanje emisije kratke forme o poznatima “Whatzuuuuup” na RED TV-u – imaćete priliku da pogledate na RED TV Youtube-u.

Autor: S.P.