AKTUELNO

Danima unazad, bukti medijski rat između porodice Ahmić, konkretno Site, rođene sestre aktuelne učesnice "Elite" Aneli Ahmić, rijaliti zvezde Stanije Dobrojević, kao i njenog dečka Asmina Durdžića.

Naime, pre nego što je Stanija u emisiji "Pitam za druga" na RED TV progovorila o nekim detaljima, ekipa portala Pink.rs porazgovarala je sa njom u aktuelnim dešavanjima koja netremice prate milioni gledalaca.

Da li ti se javila Sita Ahmić i da li imaš neka nova saznanja o Ahmićima?

- Od prvog dana znam previše, ali sam smatrala da ja ne treba da se mešam, ako je neko imao sa Ahmićkama nešto, to je bio Asmin koji je to trebao da reši. Međutim, ja sam im trn u oku, samo mene spominju, opsednuti su sa mnom, bolesnice mi dolaze oko zgrade, slikaju se. Opsesija teška! Umesto da se bave sa sestrom i svojom brukom i sramotom, one samo o meni pričaju...One su neuračinljive žene, ja bih rekla da su psihički obolele. Na šta ovo bre liči?! Možda će da ide krivična tužba, videćemo dokle će sve da ide, jer možda ne postoji izlaz iz ovoga, sem da se podnesu tužbe.

Foto: Instagram.com,E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ

Da li veruješ u Aneline priče da nije ništa imala sa Alenom i da li ti je Asmin možda nešto pričao o tom odnosu?

- Presmešna mi je ta priča oko ljubavnika Alena i da je imala ljubavnika, a ušla u "Elitu" da prospe priču da je neko drugi ljubavnica, s obzirom da je Alen oženjen čovek.

Da li si nekada od Asmina tražila da pozove Noru i da li ste nekada zajedno pričali sa njom?

- Naravno da sam sa Asminom pričala o tome i da treba da vidi ćerkicu u Sarajevo, ali je on rekao da su mu pretile. Ne želi tamo da ide fizički, tako da će preko advokata da reši sve to.

Foto: Privatna arhiva

Da li planiraš brak sa Asminom i koliko su istine priče da je on dobio starateljstvo nad Norom i ako jesu, da li će te živeti svi zajedno i gde?

- Na to pitanje ne mogu da dam odgovor, neka vreme pokaže sve, ako je ljubav prava, ljudi onda uvek uspeju. A ako je ljubav prava, naravno da partner prihvati decu svog partnera iz prethodnog odnosa.

Da li smatraš da je Nora u boljim rukama kod Asmina i njegove porodice ili kod Aneli i njene porodice?

- Kod Asminove porodice sigurno, zato što je to normalna porodica sa, da ne nastavljam...Rasla bi u zdravijem okruženju.

Foto: Pixabay.com, Pink.rs, Privatna arhiva

A kako komentariše to što je njena drugarica Maja Marinković stala uz bivšeg dečka, Marka Janjuševića Janjuša od kako se vratio nakon tragedije koja je zadesila njegovu porodicu, kao i o čemu je još pričala, pogledajte u nastavku:

Autor: N.Š.