AKTUELNO

Danima unazad, bukti medijski rat između porodice Ahmić, konkretno Site, rođene sestre aktuelne učesnice "Elite" Aneli Ahmić, rijaliti zvezde Stanije Dobrojević, kao i njenog dečka Asmina Durdžića.

Naime, Stanija je izjavila u emisiji "Pitam za druga" na RED TV, s obzirom na to da su mediji došli do informacija da će se Asmin Dudržić, bivši suprug Aneli Ahmić, boriti za starateljstvo, da će podržati Asmina u borbi za starateljstvo nad Norom, zajedničkim detetom njega i Aneli, te i da će prihvatiti i čuvati Noru.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Instagram Printscreen

Tim povom Pink.rs je stupio u kontakt sa Anelinom bliskom prijateljicom koja nam je prokomentarisala Staniju i Asmina,

Koga bre Stanija da podrži?! Da podrži čoveka koji se javno odrekao deteta, i on i njegov otac koji je napisao da se Aneli došla trudna kod njih u kuću. To je sramota za njih, to je prljav obraz. - započela je Anelina drugarica, pa dodala:
Asminu bi bilo bolje da detetu pošalje neke stvari, poklon, bar jednu čestitku, a ne da njegova Onli fans diva vodi medijske ratove. Treba da ih bude sramota zbog svega što rade onoj jadnoj ženi koja se bori da maloj Nori osigura normalan život. Pričaju da će da je vode u Sarajevo, Majami, odakle im pravo! Jedva čekam da Stanija shvati da je Asmin propalica i da nema pas za šta da ga ujede, ko zna čije pare on troši na njene rolekse!

Foto: TV Pink Printscreen, RED TV Printscreen

Ona se osvrmula i na to što je Stanija sinoć tokom gostovanja potkačila i trudnu Aleksandru Nikolić.

- Ona u javnosti kuka kako je zbog uvreda izgubila trudnoću, a onda proziva ženu koja je u poodmakloj trudnoći. Kakvi dvostruki aršini. Nju ne zanima niko, pa ni nesrećni Asmin. Ona gleda samo sebe. Čim mu je prešla preko poruka koje je razmenjivao sa Aneli tokom veze sa njom, jasno vam je o kakvoj se ženi radi. Nema ta ni obraza ni ponosa, nju zanimaju samo novac i slava. Ona koristi za svoj rat Noru. Fuj! - zaključila je ona.

Autor: Pink.rs