AKTUELNO

Rođena sestra aktuelne učesnice "Elite" Aneli Ahmić, Sita Ahmić zajedno sa svojom porodicom čuva Anelinu ćerkicu Noru, te danima unazad vodi žestoki medijski rat sa devojkom Anelinog bivšeg supruga Asmina Durdžića, Stanijom Dobrojević.

Naime, Stanija i Sita ratuju već danima unazad, a iz dana u dan taj rat ide ka epskim razmerama, a neki epilozi će se ipak dogoditi na sudu, jer kako su rekle, jedna drugu će tužiti.

Dobrojevićeva je sinoć tokom gostovanja u emisiji "Pitam za druga" na RED TV, otkrila da je mnoge detalje iz porodice Ahmić, a između ostalog istakla je da će podržati Asmina u borbi za starateljstvom nad Norom, jer kako je rekla za Pink.rs, Nora je u boljim rukama kod Asminove porodice, nego kod Anelinih.

Foto: Pink.rs, Privatna arhiva, E-Stock

U večerašnjem izdanju emisije "Pitam za druga" na RED TV, uživo se putem viber uključenja javila upravo Sita, koja je na samom početku otkrila da je bila jako potrešena dok je slušala Stanijino gostovanje.

Sinoć sam bila jako potrešena, neverovatno mi je da žena mojih godina sat vremena priča o maloletnoj deci, ponižava i omalovažava. Toliko puno mržnje. Sekli su mi ljudi kako ona s besom priča o mojoj deci i Nori. Dokazala je da je monstrum. Plakala sam i baš sam bila potrešena. Videla sam da su svi svesni šta je izgovarala na televiziji, sabrala sam se i danas sam pokrenula, prvi put ovih pet meseci, proces. Nisam htela da se mlatim po sudovima, ali sam morala. Poslala sam materijal advokatu da pregleda to sve, kontaktiraće me povratno. Moja pravnica je rekla da ima više tački za tužbu jer je degradirala maloletnu decu. Ona nije majka i ne zna šta je imati decu i koliko to boli. Možda će imati jednog dana i kajati se, mada teško, ona je zla osoba. Goniću je na sudu do zadnjeg atoma snage u meni, nikada neću stati.

- Ti si rekla da imaš četiri različita oca koja nemaju kontakt sa decom - rekla je Anastasija.

Foto: Pink.rs, Privatna arhiva

Ona je jedna sotona. Ako je Asmin pričao njoj o mom životu, on je izmislio, a ona je nadodala. Ako je već htela da iznosi, trebala je da priča istinu da ja ne mogu da je tužim, a ovako mogu da je uništim. Ona je rekla da su sva četiri čoveka s kojima imam decu pobegla i da ne viđaju decu, a od svega me pogađa to da su pobegli i da ne postoje za mene. Ja sam sigurna da je njoj Alibaba rekao koju sudbinu sam imala sa prvim suprugom, meni je prvi suprug poginuo pre nego što sam se porodila, moj sin ga nikada nije upoznao. Sigurno moj sin i ja nismo želeli da on pogine i da on bude bez oca. Svi koji znaju mene i moju porodicu, znaju koju tragediju smo imali. Treba da se zabije u mišju rupu i da se ne pojavljuje, ta žena je blam! Ja neću da je vređam, ja sam gospođa, ja nisam lagala da sam trudna, a posle toga se slikala u tangicama, a svi znamo kako je to ako neko ima spontani, da tu ima procesa raznih...Osećam se kao neko ko se mora pravdati, ja ne želim to, niti da neko pomisli da sam ja žrtva. Želim da objasnim narodu da je Stanija monstrum, svaku svoju izgovorenu reč laže! Izjavila je da sam ja hladnim oružijem povređivala ljude, kao i pištoljima. Za sve će to da odgovara - rekla je Sita, te je nastavila:

- Žena je došla u emisiju da priča da će da uzmu Noru...Nama ne treba taj njihov novac, ne zove dete. Nora je dete koje treba oca, ako nisi fizički tu, čuj se s njom, reci joj da je voliš, dete priča. On je indirektno rekao jednoj osobi da mu Stanija ne dozvoljava kontakt s Norom zbog nas. Ne žele oni ništa što ima veze s nama. Rekla je da Nora prosi novac u tramvaju i za to ide tužba! - dodala je Sita.

Foto: RED TV

Da li je istina da je Asmin dao pet hiljada evra Aneli za dete, a kako je rekla Stanija, ona je potrošila te pare na spremanje za "Elitu" - pitala je Anastasija.

- Ma lažu šta stignu. Kada je dugovao pare članovima moje porodice, rekao je da je uplatio pare, pa čekaš dan, dva, tri, pa ga zoveš, pa nema nigde para. Aneli je do 2.000 evra dao kada je Aneli otišla u Dubrovnik, a on za Majami - rekla je Anelina sestra, Sita.

Da li je istina da ste vi kao porodica omalovaćžili poklon koji je Asmin dao detetu, da vi pričate da je to bezvezan poklon - pitala je Anastasija.

- To su njegovi roditelji poslali, ne mogu da se setim da li je bilo početkom decembra ili krajem novembra. To je bio paketić sa garderobom, niskobudžetna, iskreno katastrofa! - rekla je Sita, pa je progovorila o Stanijim navodima da je Aneli radila u Bujanovcu:

Mi smo uvek živeli dobro, imali smo novac. Mojoj sestri da fali nešto, pa da ide da radi tako nešto?! Bože! Odgovaraće na sve što je rekla, sve to za Noru, moju decu. Aneli bila u Bujanovcu, pa pazi slučajnost (smeh), kao Aleks i to. Voditeljka je pita, ona kaže da je Asmin prevozio ilegalno u kamionu?! Aneli, koja ima hrvatski pasoš mora ilegalno da se prevozi?! Sama pala, sama se ubila - rekla je ona.

Foto: RED TV

- Ko je Alen?! Kakav je to bio razgovor između vaše majke i Aneli?! - pitala je voditeljka.

Ja to ne podržavam, ja sam to mami zamerila. Ali, šta je moja mama uradila?! Je l' moja mama pretila?! Ja joj poručujem, samo piši tužbe, za svaku ću da odgovaram. Nikada ništa nisam iznosila da bi ona mogla da me tuži...Alen je porodični prijatelj, nikada joj nije dao povratnu i to je to. Ispao je haos oko toga, baš je ispao haos, nije nimalo bilo ugodno nikome. Ne znam zašto je mama imala potrebu da ga spomene. Ona je rekla za Janjuša: "Janjuš kao Janjuš". Moja mama je nedokazana po prirodi, u njeno ime sada ne mogu da govorim i dokučim sada. To me je jako potreslo i jako sam se naljutila na nju. Evo vidite vi koliko su one nepromišljene, one se pred kamerama ponašaju kao da su kod kuće. Staniju ne može da opere ni Jadranski okean - rekla je Sita.

- Da li je istina da je Janjuš poslao novac za Noru - pitala je Anastasija.

Jeste. Kada se dogodila ta tragedija, tu noć ja sam mu poslala odmah poruku na instagram da mu izjavim saučešće. Nakon nekog vremena mi je odgovorio i nisam imala tu šta da joj kažem. On se meni javio, video je da smo poslali buket cveća na bratovu sahranu, što i jesmo. Ja sam mu rekla da može da vidi Noru na video poziv, čuo se s Norom, pa je rekao da nije u mogućnosti da pošalje poklon, a želi, pa je insistirao da pošalje da mi kupimo Nori. Ja sam odbijala, ali mi je rekao: "Ako mi želiš učiniti da se u muci osećam bolje...", ja sam onda prihvatila - rekla je Sita.

Foto: RED TV

- Kako komentarišeš Anelin trenutni odnos s Janjušem i imali nade za pomirenjem? - pitala je voditeljka.

Ja bih volela. Videla sam da je Janjuš iskreno zaljubljen u nju...Ona je baš emocionalno loše, ne moraju da budu u vezi, ali bih volela da budu u dobrim odnosima. On mi je obećao da nju neće dirati, rekao mi je: "Ja nju volim, neću je dirati". Stalno mi je govorio da je voli - rekla je Sita.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Pink.rs