AKTUELNO

Danas će pevačica Andrijana Lazić biti sahranjena, a mediji su se našli na licu mesta ispred njene porodične kuće u Bijeljini. Ono što smo mogli da primetimo jeste da muk i tišina razaraju, a u vazduhu se tuga sve vreme osećala.

Ekipa jednog medija se potom uputila ka groblju gde će Andrijana biti sahranjena. Tuga i plač odjekivali su Velinim Selom. U jednom trenutku stilgo je i telo Andrijane Lazić, a njenim roditeljima se bol urezao na licu i nisu mogli da saznaju bol za ćerkom, te im je pozlilo zbog te scene.

Foto: Instagram.com/andrijanalazic

Podsećanja radi, Andrijana Lazić (28) bila je mlada pevačica iz Bijeljine, Republike Srpske, na početku pevačke karijere. Pre odlaska na put koji ju je koštao života snimila je dve pesme koje je trebalo uskoro da budu objavljene. Inače, po zanimanju je pravnica, a bila je zaposlena u MUP Republike Srpske. Tragičnu vest o njenoj smrti potvrdio je neutešni otac, Nebojša Lazić.

- 10. januara uveče sam dobio informaciju. Ona je sedmog otišla i trebalo je da se vrati 11. januara. Meni su javili ujutru, ne znam šta se desilo... Imam samo policijski izveštaj koji sam poslao - govorio je utučeni Nebojša s knedlom u grlu.

Foto: Instagram.com/andrijanalazic

- Dogovarala je pesme, to je trebalo da izađe oko Srpske Nove godine. Ljudi za nju imaju samo reči hvale, nema kome ona nije pomogla. Drugarice koje su bile sa njom su spavale, kad su ustale nisu znale šta se desilo. Ona ništa nisu videle, spavale su - zaključio je Andrijanin otac Nebojša za Republiku.

Autor: pink.rs