AKTUELNO

Sređivanje stana u toku!

Petra Divac, ćerka Ane i Vlade Divca, počela je zajednički život s dečkom Mihajlom Veruovićem i to u Prijepolju, saznaje Kurir. Ona s partnerom renovira nekretninu u ovom gradu, gde će da sviju ljubavno gnezdo. Naša ekipa nedavno je boravila u Zlatiborskom okrugu i saznali smo da je naslednica košarkaške legende više u rodnom gradu svog oca nego u Beogradu.

Petra je više u Prijepolju nego u Beogradu. Renoviraju stan u centru grada i tu će da žive. Oboje su vredni i radni, vole se i poštuju. Prava su porodica, a i ovde poznaju sve ljude. Počinju i neke poslove, i mnogo im je bolje ovde jer se mirnije živi nego bilo gde - kaže prijatelj porodice Divac i dodaje: - Rekao bih da su se brzo adaptirali i da se sa svima lepo slažu. Ne znam kako i zašto su se odlučili da žive u Prijepolju, možda zbog toga što je manja sredina i mirnije je za život - naveo je naš sagovornik.

Foto: Instagram.com

Petrin dečko je rodom iz Prijepolja, isto kao i njen tata. Mihajlo je završio Višu medicinsku školu, a kako su pisali domaći mediji, u odličnim je odnosima sa Anom i Vladom Divcem.

Petra i Mihajlo redovno na društvenim mrežama objavljuju zajedničke fotografije i prijateljima pokazuju koliko se vole. Ana retko daje izjave za medije, ali je jednom prilikom prokomentarisala da je srećna i zadovoljna u životu.

Foto: Instagram.com

Autor: Pink.rs