AKTUELNO

Pevačica Marija Šerifović postala je majka krajem 2023. godine uz pomoć surogat majke koja je na svet donela njenog sina Maria.

Mali Mario rodio se u Americi, a sada je sa majkom u Srbiji, gde mu svi oko njega pružaju bezgraničnu ljubav i pažnju. Marija se oglasila na svom Instagram profilu i podržala sve samohrane majke.

- Da li si čuo? Heroji postoje, zovu se samohrane majke - podelila je pevačica na pomenutoj društvenoj mreži.

Foto: Instagram.com

Da podsetimo, pevačica Marija Šerifović dobila je sina Maria uz pomoć surogat majke u Americi, a od svog naslednika se ne odvaja.

Marija je veoma posvećena majka, a na Instagramu neretko deli snimke i fotografije sa bebom, te svaki put razneži svoje pratioce. Pevačica je sada podelila video iz porodičnog doma na kojem ljudi stopala svom dečaku, dok se topi dok se mazi sa njim, a uz to je kratko napisala: "Poludeću".

Inače, Marija je nedavno za "Blic" otkrila da njenom sinu prija muzika i da mu često peva.

Foto: Instagram.com

- Sve je okej i sve je pod kontrolom, logistika mi je jača strana i sve je kako treba, sve je u redu. Pevam mu, od rođenja voli glasnu muziku i brzu ne voli sporu - rekla je ona.

Šerifovićeva je na kraju godine sumirala utiske i istakla koliko je zahvalna što je dobila dete.

- Ja ne znam kako i odakle da počnem. Kako napisati rekapitulaciju ovakve godine... Koncerti, album, spotovi, putovanja u Ameriku, "Zvezde Granda", privatan život... I na sve to neverovatna količina brige! Tako da sada i na izmaku ove 2023. mogu reći: Bože, hvala ti! Hvala ti na ovim malenim rukicama! Jedan zaista vidi sve i verujte mi svakome od nas sve dođe po zasluzi. Tek sada, tek danas, kada imam 39 godina, mogu sebi reći da su mi i srce i duša u potpunom spokoju jer je konačno sve došlo na svoje mesto - napisala je pevačica.

Autor: Pink,rs