AKTUELNO

Izneo svoje mišljenje!

Ljubavna romansa Lune Đogani i Slobe Radanovića koja je započeta u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, Zadruzi, odjeknula je kao bomba u javnosti zbog toga što je pevač u braku! Od tada se strasti ne smiruju, svašta se desilo, pa je u rijaliti ušla čak i Slobina supruga, Kija Kockar, a gledaoci iz dana u dan bez daha prate sve što se odigrava u malom gradu nadomak Beograda.

Foto: RTV Pink

Očekivano, mnogi detalji iz njihovih života otkriveni su u javnosti, a jedan od njih bio je da je Luna Đogani razmenjivala vruće poruke sa Pinkovom zvezdom, Georgijem Kovačevićem, kog je publika zapamtila kao "Sveštenika iz Pinkovih zvezda". Portal Pink.rs je stupio u kontakt sa njim kako bismo saznali šta se to tačno desilo između blogerke i njega i kakvo mišljenje ima o celokupnoj situaciji:

- Luna i ja smo se dopisivali još dok sam ja bio u takmičenju, negde prvi, drugi krug dok je trajao. Dopisivali smo se možda dve nedelje i onda je sve to nekako stalo, ona nije želela da se vidimo ni da nešto pokušamo jer je mnogo puta u životu bila kao razočarana pa zbog toga kao nije želela da ulazi u nešto dublje. Ja ne znam ni kako bih protumačio te naše razgovore, da li je to bilo muvanje ili nešto drugo, ne znam ni sam, zato što između nas nije bilo ničega osim tog dopisivanja. Jedno obično upoznavanje preko društvenih mreža koje ja inače ne volim ali eto, šta ćeš. Nema drugačije solucije u današnje vreme - kaže Georgije.

Kao i čitav svet, i Georgije je pratio šta se dešava u Zadruzi pa nam je priznao da sad Lunu ne bi ni pogledao:

- S obzirom na to da sam je video u ''Zadruzi'', na osnovu toga ne bih sa njom sad ništa imao. Nisam ja ljut niti imam loše mišljenje o njoj jer je i ne poznajem, ali jednostavno i ono dopisivanje, to je sve bilo bezveze, ništa sad ne bih pokušao sa njom. Ona je malo razmažena devojka a ja baš ne volim razmažene ljude pošto mene život nije mazio, ne družim se baš nešto sa ljudima koji su mazulje (smeh).

Ljubavni trougao Luna - Sloba - Kija svakodnevno izaziva sve veću pažnju, a Georgije smatra da je sve to što se dešava zapravo bezveze:

- Ja sam nešto čuo da su se njih dvoje (Luna i Sloba) dopisivali pre Zadruge, pa su se eto spojili tamo. Meni je to sve nešto bezveze, ne znam da li će ta veza opstati posle Zadruge, ne bih ja da sudim. Malo mi je sve to na dečijem nivou pošto vidim da pišu o njemu kao da je neki idealan muškarac, a zna se šta je idealan muškarac - čovek koji se stoički nosi sa problemima u svom životu, a vidim da on ne zna da se nosi sa problemima, on tamo razbija, lupa i uništava inventar po Zadruzi. Kiju ne poznajem, ne znam koji je ona uopšte faktor u Zadruzi, došla da vrati svog muža, šta? Da popričaju? Bezveze skroz (smeh). Ali ako je došla zbog reklame za sebe, onda je podržavam, kad je već ovaj ponizio, što da ne - zaključio je Georgije koji smatra da je malo vremena prošlo da bi se Lunina i Slobina ljubav zvala idealnom.

Autor: N. Vujčić

#Georgije Kovačević

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'