AKTUELNO

Pevačica je zbog smrti svekrve, Tonijeve majke otkazala koncerte u Areni i zakazala ih za 16. i 17. februar, a sad je s ushićenjem progovorila o svojoj velikoj turneji.

Muzička zvezda Dragana Mirković uključila se telefonski uživo u emisiju ''Premijera - Vikend specijal'' i tom prilikom govorila o svojoj velikoj turneji i brojnim koncertima, humanitarnim akcijama, ali i gubitku svekrve zbog čega je koncerte u beoradskoj Areni pomerila za 16. i 17. februar.

Foto: TV Pink Printscreen

- Posle svega i dalje ništa nije lako. Život ide dalje i moja publika očekuje da nastavim ono što sam započela i obećala. Nastavljamo dalje s koncertima... Malo sam zgusnula termine, nije moglo drugačije, stalno sam na putu, tamo ovamo. Želim na pravi način da proslavim 40 godina karijere. Pored koncerata ono što je meni mnogo bitno to je ta humanitarna nota. Krenuli smo sa Zlatokosom. Baš sam na aerodormu srela porodicu Divac i zahvalila sam se što Zlatokosa ima ključeve kuće. Bilo je još humanitirnih akcija... - rekla je Dragana i dodala:

- Ja se godinama bavim humanitarnim radom, ja se humanitarom turnejom bavim dve godine, to nije od juče, to je bila moja želja, sačekala sam jubilej i sada će se ostvariti. Nastavljamo turneju. Nisam želela da se pre Arene zna za humanitarne koncerte - poručila je pevačica i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

- Sasvim je prirodno bilo da je oja želja bila da budem uz porodicu u tom trenutku. Kad je moj svekar oreminui takođe sam bila uz moju poriodicu. Publika me je razumela, čak i oni koji su iz inostranstva došli da me slušaju. Zamislite kad dolaze pnovo, ja sam u šoku - poručuje Dragana, a onda je progovorila i o filmu o Džeju ''Nedelja'', ali i odnosu s Ramadanovskim.

- Nisam pogledala film o Džeju, ali plan mi je daodem na premijeru u Beču, Husa me je zvao. Džej je bio vezan za Beč, bio je vezan i za mene i moju porodicu, bio je zahvalan što smo mu nešto pomogli. Ostala je velika povezanost i ljubav među nama.

Foto: Pink.rs, Instagram.com/nedelja.film

Autor: Pink.rs