AKTUELNO

Voditelj Ognjen Amidžić otkrio zbog čega Desingerica nije došao u emisiju!

Večeras je u emisiji "Amidži šou" trebalo da gostuje i kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica, kao i njegova supruga. Međutim, on se nije pojavio, a voditelj Ognjen Amidžić otkrio je da je reper bio sprečen, kao i da bi trebalo da se pojavi naredne nedelje.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Desingerica nažalost neće moći da dođe. Sprečen je, ima temperaturu 40. Nadam se da će biti bolje do naredne nedelje i da ćemo ga tada gledati u Amidžiju - rekao je Ognjen.

Foto: TikTok.com/@nenaneniii

Inače, u ovoj emisiji su se posle mnogo godina pred kamerama zajedno pojavili Željko Šašić i njegova ćerka Sofija. Mnogo se pisalo o njihovim sukobima, a oni su otkrili u kakvim su sada odnosima.

- I sada se svađamo, to je normalno - rekla je Sofija i nasmejala se.

- Sve je sada super, to je normalno, ljubav uvek pobeđuje - dodao je Željko.

Pevačica Ksenija Knežević je otkrila zanimljivu anegdotu. Naime, kad su Sofija i Željko prvi put zajedno stavili pred kamere, ona je gostovala u toj emisiji sa svojim ocem Nenadom Kneževićem Knezom.Ovo je začudilo Sofiju, koja se toga nije sećala, a Ksenija je rekla da će joj kasnije pokazati snimak ove emisije.Mlada pevačica Ema Radujko privukla je veliku pažnju svojim stajlingom. Naime, Ema se pojavila u izazivnoj crnoj čipkanoj haljini, a ispod nije nosila gaćice. Nije ništa novo, a ni čudno da Ema ovako izgleda, jer svojim izdanjima uvek mami raznovrsne kometare publike, zbog čega često nailazi na brojne kritike, ali i komplimente pratioca na društvenim mrežama. 

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs