AKTUELNO

Nedavno je, tokom jedne od Mićinih igri istine, aktuelna učesnica "Elite", Maja Marinković, oduvala svoju drugaricu Slađu Poršelinu, a kao razlog za raskol njihovog prijateljstva, navela je to što je mnogo Slađa razočarala, te i da je iskoristila u marketinške svrhe.

Naime, tokom današnje emisije "Gledanje snimaka", Maja Marinković iznela je nove detalje Slađinog ponašanja tokom zajedničkog letovanja u Budvi, na kom je Poršelina bila, kako kaže deset dana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kroz sve te priče koje su otkrile, od toga da je Slađa bila neprijatna prema taksisti, od toga da je Slađa izvrnula konobaru led u ajncer, pa do toga da je oterala devojčice koje su sele u separe kako bi sačekale red za slikanje sa Marinkovićevom, provlači se i priča da ju je Maja isterala iz hotela jer je zatekla Slađu sa znatno starijim muškarcem u krevetu.

Video: Instagram.com

S tim u vezi, stupili smo u kontakt sa jednim od Majinih najboljih prijatelja, Matijom Radulovićem, poznatijim kao Maki, koji se za naš portal osvrnuo na raskol ovog prijateljstva, otkrivši da su se Maja i Slađa upoznale upravo kod njega u salonu.

- Što se tiče Maje najviše ispratim ono što mi fanovi pošalju jer znate da sam od jutra do sutra u salonu...Što se tiče njenog učešća ove sezone, zadovoljan sam ja uvek. Maja je Maja. E sad ja sam čuo nešto da je bilo u Budvi i verujem da je tako jer Maja nikad ne laže i da nije tako ne bi se sklonila u tom momentu od Slađe...Slađa je moja mušterija i tako je gledam, a za Maju znate da je volim kao da mi je rođena sestra. Sad nisam nešto mnogo upućen u njihov odnos znam da se Slađa druži sa Anitom, a ne sa Majom i to mi se iskreno ne sviđa jer su se Slađa i Maja upoznale kod mene i zgotivile se… - počinje priču Maki za naš portal i dodaje:

I ja sam tada Slađi rekao da bude uz Maju na šta je ona rekla: "Naravno, ja nju volim". Vi znate da ja uvek stajem na Majinu stranu, jer je ona ispravna što se tiče mnogih stvari. Ako je Slađa stvarno razočarala Maju kao prijatelja i što se kaže, zabila joj nož u leđa, onda ću i ja da se povučem, jer ja takođe te stvari ne volim. Znam da je Maja prema njoj baš bila ok - istakao je Matija, poznatiji kao Maki, Majin drug, za Pink.rs.

Autor: N. Žugić