AKTUELNO

Odao je!

Odnos Maje Marinković i Slađe Lazić Poršeline traje od 'Zadruge 6'. Naime njih dve su bile najbolje druagrice, te su letos išle i zajedno na letovanje u Budvu, a na tom putu desile su se mnogobrojne situacije koje su Maju bacile u razmišljanje o tome kakav je Slađa čovek.

Foto: PINK.RS, E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ

Njih dve su sada zaratile, te je krenuo da se iznosi sav prljav veš iz njihovog odnosa. Tim povodom kontaktirali smo Radomira Marinkovića Takija koji se oglasio za Pink.rs i otkrio sve što zna o njihovom odnosu, a potom i totalno raskrinkao Slađu.

Moja Maja je ispala prijatelj prema njoj. Uvek je gledala sa poštovanjem, ali se pokazalo suprotno sa Slađine strane. Ljudi se menjaju zbog malo kadra i sitnih koristi. Sve što je Maja je rekla je istina i ima još toga jer sam ja jedno vreme sa njima na moru i bio sam upućen u neke stvari, tek ću pričati i sve otkriti kada dobijem dozvolu od ćerke - rekao je Taki.

Na pitanje da li zna nešto o odnosu Slađe i starijeg misterioznog čoveka sa kojim je bila u Budvi imao je da poruči jednu rečenicu, ali je izgleda otkrio o kome je reč.

Ja sam gospodin i ne odajem svoje drugare - rekao je Taki.

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

Autor: N.P.