AKTUELNO

Pevačica narodne muzike, Ana Bekuta, otputovala je u London odakle je podelila predivan snimak.

Ana Bekuta je zapevala u centru grada, na ulici, a oko nje se okupio veliki broj ljudi, koji su je slušali i snimali. Po reakcijama ljudi, reklo bi se da su bili zadivljeni, a Bekuta je podelila svoje impresije.

- Nisam mogla da odolim. Atrakcija na ulicama Londona, pa kad već imam kralja zasto da ga i ne otpevam?! Bio si moj kralj, London 2024 - napisala je Ana uz snimak koji možete pogledati ispod.

Podsetimo, prošlo je više dve godine od smrti Milutina Mrkonjića, a njegova partnerka pevačica Ana Bekuta još uvek pati zbog gubitka.Naime, pevačica je nedavno na svom profilu na Instagramu podelila emotivne kadrove sa nekadašnjim partnerom i otkrila da mu je ispunila veliku želju.

“Nemoj slučajno da ne snimiš ovu pesmu”, rekao mi je Milutin kada smo prvi put čuli pesmu "Zagrli me" koju sam snimila s Halidom Bešlićem. I evo. Snimila sam je - napisala je Ana Bekuta.

Podsetimo, osim zbog uspešne karijere Ana je u centru pažnje javnosti često bila i zbog uzbudljivog privatnog života, a naročito u poslednih desetak godina, kada se otkrilo da je u vezi sa političarem Milutinom Mrkonjićem.

Foto: E-Stock

Autor: Pink.rs