AKTUELNO

Oči u oči!

U toku je biranje najokolije osobe u Eliti, nareda osoba koja je iznela svoj stav je Maja Marinković:

Neki su isli linijom manjeg otpora. Ja ću krenuti od sebe, jako sam ohola, ako me budete izabrali gledaoci slažem se, jer sam takva prema ljudima koji to zaslužuju. Prva osoba je Lepi Mića, smatram da si ohol, kad ljudi ne dele tvoje mišljenje, znaš da budeš jako surov. Dugo mesto Aneli, jako je ohola, pogotovo Janjuš kada je izašao mogao je da vidi, ali kada si ohol prema ljudima koji su ti bliski to je zloupotreba ljudi, i gledanje svoje zadnjice. Treća osoba je Anita, prema Matori je bila jako surova bez osećaja, što se graniči sa bilo kakvom slikom, što se mene tiče to su tri najoholije osobe - kaže Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Munja i Sara Marbelja prema Stefani ne znam zašto, i treća osoba Vanja prema meni jutros bila surova jer sam pojela tri krem bananice - kaže Matora.
Ja umem da budem surov,a neko ko je ohol je Marija Malivuk, pogana je, druga osoba Ivan Marinković, zna da bude pogan kada vređa žene i treća osoba Anđela jako je ohola prema svojoj porodici - kaže Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba podrumska glodarka (Jelena Marinković), manipulatorka, pozabavi se svojim glodrom - Žana.
Aktivna si od kada smo mi došli - kaže Jelena.
Da navedem drugu osobu, glodar, više mu ni ime ne znam (Ivan Marinković) - kaže Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Počeli ste psa da mi mrzite, vi ste bolesni, ozbiljno ste bolesni nemate ništa normano da kažete, ona je moja podrška - kaže Jelena.
Volela bi ti seljančuro,tvoj glodar dira mamu i decu. Najbolje da ću da ćutim dok vređate moju mamu. Glodarko - kaže Žana.
Ova fina dama, dira mame u grobu. Ova nije ker nego pas - kaže Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel ste završili glodari. I treća oaoba ova debela krofna Bebica, oholo se ponašao posle raskida, oholo se ponaša prema Teodori, patološki lažov. Žana ne laže - kaže Žana.

Detaljnije pogledajte video-klipu! 

Autor: A.V.