AKTUELNO

Dragomir Despić Desingerica, trenutno najaktuelniji i najpopularniji treper, oglasio se za Pink.rs nakon što mu je učesnica "Elite" Maja Marinković danas u emisiji "Pitanja gledalaca" uputila niz komplimenata na njegov račun.

Maju su danas, podsećamo, gledaoci pitali kako bi reagovala kada bi hipotetički saznala da ju je Desingerica okačio na storiju na Instagramu, što ju je obradovalo, te ga je pozdravila i usput ponovo demantovala priče o njihovoj navodnoj, letnjoj aferi.

Foto: E-STOCK/NATAŠA RAJAKOVIĆ/INSTAGRAM.COM

Pozdravila bih ga, on je super momak. Mi smo se upoznali preko zajedničke drugarice Tamare, nije tačno ono što su pisali. On je dečko koji je napravio bum svojom pojavom i performansom. Što se mene tiče, o njemu zaista reči hvale - bila je jasna Maja.

Tim povodom kontaktirali smo Desingericu, koji je Maji poželeo pobedu u "Eliti".

Ona je najjača glava u "Eliti" i vreme je da Maja pobedi ove godine! To je jedina prava priča. Vreme je da Maja uzme to prvo mesto, zato što to zaslužuje - poručio je Despić za Pink.rs i još jednom demantovao novinske natpise od letos, o njihovoj navodnoj aferi.
Te priče od letos demantujem ponovo. Maja i ja smo super drugari, super smo blejali, bili na nastupu Teodore Džehverović, to je sve - zaključio je Desingerica za Pink.rs.

Foto: E-Stock/ Natasa Rajakovic

Autor: pink.rs